FLOS

Goldman bordlampe - messing/grønn

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Goldman bordlampe fra Flos er en oppdatert utgave av den klassiske advokatlampen. Lampen gir godt og rettet lys, og har integrert LED og innebygget dimmer via bryter på sokkelen. Den har også en USB-kontakt på baksiden. Perfekt på skrivebord eller skjenk. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 7 630
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Goldman bordlampe fra Flos er en skrivebordslampe i messing, med grønn glasskjerm. Goldman gir et direkte og rettet lys. Dette gjør lampen utmerket som leselampe. Lampen har integrert LED og en optisk bryter på sokkelen som gir trestegs-dimming med Soft Touch-teknologi. 

Den har også en USB-kontakt på baksiden, som gir deg mulighet å lade eksempelvis nettbrett, smarttelefon o.l.  (max 1,5A). Goldman bordlampe har en bredde på 25 cm og høyde på 40 cm, og kommer med ledning på 2,5 meter. Bordlampen veier 900 gram. 


ANBEFALT BRUK

  • Super som skrivebordslampe. 
  • Egner seg godt som bordlampe på en skjenk e.l. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med en myk, fuktig klut. 
  • Skal du fjerne fettflekker, bruk da en mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 
  • NB! Glasset må være tørt før du skrur på lampen. 


OM DESIGNET/SERIEN

Goldman er designet av Ron Gilard i 2013 for Flos. Det er en moderne utgave av den klassiske advokatlampen, og er laget i messing med glasskjerm. Lampen kommer i to farger; med grønn skjerm og messingfot og røkfarget skjerm og blank sort lampefot. Designet er tidløst og elegant. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Du kan finne et stort utvalg fra Flos hos Christiania Belysning. 


Spesifikasjoner
Varenr. 5714198000708
Produktnummer hos leverandør F3440044
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Messing/grønn
Materiale Aluminium/metakrylat
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 40
Bredde i cm 25
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 248
Maks watt 8
Kelvin 2700
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned