-26%
MS BELYSNING

Brasil gulvlampe 1-lys H130 - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Brasil gulvlampe 1-lys er en god leselampe til en gunstig pris. Leselampen er diskre og kan plasseres mange steder. Bryter lett tilgjengelig på stangen. Gulvlampen gir rettet lys, og har et fleksibelt lampehodet- og arm, slik at du kan styre lysretningen. Se mer under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 959 Vanlig pris kr 1 289
Tilbudet varer t.o.m. 21.02.2024
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Mer om dette produktet

Brasil gulvlampe 1-lys er en leselampe med bryter lett tilgjengelig på stangen. Gulvlampen har et fleksibelt lampehodet- og arm, som gir deg mulighet til å styre lysretningen. Brasil gulvlampe gir rettet lys med smal lysstripe. Designet er minimalistisk og diskre. Brasil leselampe er 130 cm høy. 


ANBEFALT BRUK

  • Brasil gulvlampe er godt egnet mange steder der du trenger godt leselys, både i stue, på kontoret o.l. 
  • På grunn av en snill pris, er dette også et godt valg for deg som er student. 
  • Plasser Brasil leselampe ved eller bak sofaen eller godstolen. Siden bryteren er lett tilgjengelig på stangen, er du ikke avhengig av å ha tilgang til ledningen. 


TILBEHØR

Du trenger en spotpære med GU10-sokkel. Vi anbefaler en 3-trinnspære som har tre integrerte lysintensiteter. Du bytter enkelt lysstyrke med bryteren. Denne lyspæren gir deg fleksibiliteten til å styre hvor mye lys lampen gir til enhver tid, og kan tilpasse etter behov. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med støvkost. Fettflekker kan fjernes med en fuktig klut med evt. litt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Brasil gulvlampe fra MS Belysning er en lampeserie med leselamper som kommer i to modeller: Med ett lampehode og med to. I tillegg får du leselampen i sort og hvit. Brasil gulvlampe er en kjempegod leselampe til en gunstig pris. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7024080002139
Produktnummer hos leverandør 9400000213
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.8
Lystype Funksjonslys
Bredde i cm 23
Dybde i cm 32
Sokkel GU10
Maks watt 7
Antall lyspærer 1