BRILLIANT

Benito vegglampe - grå

Benito vegglampe har integrert LED og USB-port. Perfekt ved seng eller skrivebord, også på barnerom. Den gir et naturlig lys (3000K) og 3-trinnsdimming, der den laveste lysstyrken er perfekt som nattlys. Lampen har en fleksibel arm med silikonoverflate. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 039
5+ på nettlager
65+ på butikklager
Mer om dette produktet

Benito er en minimalistisk, fleksibel vegglampe med integrert LED-lys og USB-port. Du kan enkelt lade mobilen og andre dingser via lampen din. Bordlampen har en touch-knapp som er en tre-trinns dimmer, slik at du kan tilpasse lysstyrken etter behov. Den laveste lysstyrken fungerer godt som et mykt nattlys som gjør det enklere å orientere seg om natten eller ha på litt lys dersom de små er mørkeredde. LED-lyset har 3000 kelvin, hvilket betyr at den gir naturlig og godt lys. Den har en levetid på opptil 25 000 timer og to års garanti. Lampen har en fleksibel hals, slik at du kan styre lysretningen. Den kommer med ledning på 1,5 meter og har et silikon-belegg på utsiden som gir en lekker finish.


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt sengelampe for deg som leser mye på sengen.
  • Super å bruke på ungdomsrom eller barnerom. Skal du bruke den som nattlys, anbefaler vi at de stiller inn lysretningen til å lyse mot veggen og ha den på laveste styrke. 
  • Vil du heller bruke samme lampe uten å trenge å skru den fast i veggen, kan du velge bordlampen i samme serie. Se den HER. 


MONTERING

Benito vegglampen kommer med ledning og skrus fast i veggen. Du kan imidlertid montere den til fast installasjon/direkte i veggpunkt, uten ledning. Dette fordi driveren er i veggboksen, men den dekker imidlertid ikke et standard vegguttak. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Benito kommer i vegglamper, gulvlamper og bordlamper i sort og i grå. Alle lampene er stilrene i designet og har smarte funksjoner. Det er fint å bruke lamper fra samme serie for å skape en helhet i hjemmet. Hos Christiania Belysning får du kjøpt lampene. 

Spesifikasjoner
Varenr. 4004353313226
Produktnummer hos leverandør 3100001862
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Farge Grå
Materiale Metall, silikon, plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.5
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 40
Bredde i cm 10
Lengde i cm 26
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 470
Maks watt 5.5
Kelvin 3000
Levetid 25.000 timer