Energy Class: A+
BRILLIANT

Benito bordlampe - sort

Benito er en fleksibel skrivebordslampe med integrert LED-belysning og USB-port. Lampen har en fleksibel hals, som lar deg styre lysretningen. Den gir naturlig, godt arbeidslys (3000K) og har 3-trinnsdimmer. Passer godt til skrivebord, ungdoms- og barnerom. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 699
Færre enn 5 PÅ LAGER
Mer om dette produktet

Benito er en stram, fleksibel bordlampe med integrert LED-lys og USB-port. Du kan enkelt lade mobilen og andre dingser via lampen din. Bordlampen har en touch-knapp som er en tre-trinns dimmer, slik at du kan tilpasse lysstyrken etter behov. Du skrur lampen av og på med touch-knappen på foten. LED-lyset har 3000 kelvin, hvilket betyr at den gir naturlig og godt lys. Den har en levetid på opptil 25 000 timer og to års garanti. Lampen har en fleksibel hals, slik at du kan styre lysretningen. Den har et silikon-belegg på utsiden som gir en lekker finish.


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt på skrivebord
  • Super å bruke på ungdomsrom eller barnerom. 
  • Bruk den på nattbordet når du ikke vil skru noe i veggen. Vil du heller ha samme lampe på veggen, kan du velge vegglampen i samme serie. Se den HER. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Benito kommer i vegglamper, gulvlamper og bordlamper i sort og i grå. Alle lampene er stilrene i designet og har smarte funksjoner. Det er fint å bruke lamper fra samme serie for å skape en helhet i hjemmet. Hos Christiania Belysning får du kjøpt lampene. 

Spesifikasjoner
Varenr. 4004353285677
Produktnummer hos leverandør 3100001646
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Farge Sort
Materiale Metall, silikon, plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.8
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 50
Bredde i cm 14.5
Lengde i cm 14.5
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 470
Maks watt 5.5
Kelvin 3000
Levetid 25.000 timer