OUTLET
-50%
FRANDSEN

Ball med hylle vegglampe - hvit

Ball vegglampe fra Frandsen med hylle er en designklassiker fra 1968. Vegglampen er perfekt ved senga. Den gir rettet lys, har et lekent formspråk og er svært fleksibel. Lampehodet er festet med magnet, som gjør at du kan beveges alle retninger. Den har et lite brett og USB-lader; genialt som nattbord. Mer info under.
- +
Tilbudspris kr 1 349 Vanlig pris kr 2 699
Kampanjen varer til det er tomt på lager
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Frandsen sin Ball vegglampe med hylle og USB-lader er en smart lampe som er perfekt ved siden av sengen. Det er et lite brett under selve lampen. Dette kan brukes som et lite nattbord for et glass vann, boka du leser om kvelden, klokken din eller brillene dine. I tillegg har lampen en USB-utgang med strøm i, slik at du enkelt kan lade mobiltelefonen. 

Selve lampen er festet med magnet. Dette gjør at du selv kan styre hvor lyset skal treffe. Den kommer med ledning på 2,5 meter. 


ANBEFALT BRUK

  • Super leselampe ved senga, også perfekt i rom der du ikke har plass til nattbord, da vegglampen har et integrert lite nattbord. 
  • Vil du ikke skru noe i veggen, kan du også bruke Ball bordlampe på nattbordet, og fylle samme funksjon. 


TILBEHØR

Vi anbefaler å bruke en retningsstyrt lyspære, slik at du får godt lys. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Ball lampe er en dansk designklassiker som ble skapt av Benny Frandsen i 1968. Takpendelen kom først, men det var med vegglampen med magnetfestet serien virkelig ble populær. Ball-serien videreutvikles stadig, uten å gå på kompromiss med det opprinnelige designet. I dag finner du den i vegglamper, bordlamper og taklamper. Kjøp din Ball lampe hos Christiania Belysning. 


OM LEVERANDØREN

Frandsen er en dansk merkevare som ble etablert i 1968 av Benny Frandsen. De designer dekorative, tidløse og praktiske lamper med den nordiske minimalistiske touchen. Enkle, organiske former og produkter som er laget for å vare er deres varemerke. Hos Christiania Belysning finner du et godt utvalg av Frandsen sin lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5702410282261
Produktnummer hos leverandør 104534
Dimbar Nei
Farge Hvit
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 30
Bredde i cm 22
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 25