DESIGN FOR THE PEOPLE

Versale gulvlampe H140 - hvit

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Versale gulvlampe fra DFTP er en minimalistisk gulvlampe i nordisk design, som gjør seg godt ved sofaen i stuen. Gulvlampen lyser nedover og sprer lyset jevnt og mykt gjennom en matt diffuser. Versale bidrar til en behagelig stemning. Skjermen kan vippes opp og ned. Se mer under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 099
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Versale gulvlampe fra DFTP er en minimalistisk lampe som gir jevnt og blenderedusert lys. Metallskjermen er 22 cm i diameter og sender lyset ned. på undersiden er det en matt diffuser/et matt deksel som sørger for at lyset oppleves mykt og behagelig. Skjermen kan vippes opp og ned, slik at du kan justere lysretningen noe. Gulvlampen er 140 cm høy og har en rundt lampefot på 28 cm i diameter. Den kommer med tekstilledning på 2,4 meter med fotbryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

  • Versale gulvlampe anbefales ved sofaen i oppholdsrommet. Her gir den lys til sofakroken og hjelper de andre lampene med å gi nok lys til rommet. 
  • Gulvlampen egner seg godt i et hjørnet i stua, hvor den bidrar til å lyse opp et mørkt hjørne, og slik sett til det totale lyset i rommet. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med G9-sokkel. Her anbefaler vi en 3-trinnspære. Det er en lyspære med tre integrerte lysinnstillinger, som gir en dimmeeffekt uten at du trenger å ha dimmer. Genialt! Du bytter lysstyrke med vanlig bryter, som er på ledningen. Se lyspæren under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut eller støvkost.
  • Du kan fjerne fettflekker med en fuktig klut og evt. litt mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Versale er en lampeserie designet av Anker Studio for Design For The People. Designet er selve symbolet på skandinavisk minimalisme skåret helt ned til kjernen. Du finner taklamper, bordlamper og gulvlamper i serien. Det er ofte fint å kombinere lamper i samme serie for å skape en helhet i hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Design For The People er et merke hos Nordlux. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924010286
Produktnummer hos leverandør 2220064001
Dimbar Nei
Farge Hvit
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 22
Høyde i cm 140
Dybde i cm 28
Sokkel G9
Maks watt 3
Antall lyspærer 3
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned