DESIGN FOR THE PEOPLE

Versale bordlampe H45 - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Versale bordlampe fra DFTP er en minimalistisk bordlampe i nordisk design, som gjør seg godt på et sidebord, en skjenk eller et nattbord. Bordlampen lyser nedover og sprer lyset jevnt og mykt gjennom en matt diffuser. Skjermen kan justeres. Se mer under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 999
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Versale bordlampe fra Design For The People har et minimalistisk design, med myke linjer. Bordlampen er 45 cm høy og har en lampeskjerm i metall med diameter på 22 cm, hvilket gjør at bordlampen har relativ stor lysspredning. Skjermen kan justeres på en sømløs måte. Rammen går rett gjennom skjermen, noe som er en delikat detalj. På undersiden av skjermen er det en matt diffuser, som gjør at lyset spres jevnt og mykt, og hindrer blending. Versale bordlampe kommer med ledning på 2,5 meter og bryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

  • Nydelig bordlampe på skjenk eller kommode i stuen. Her vil den bidra med ekstra lys, samt være et vakkert interiørelement i rommet. 
  • Kjempefin på nattbordet, hvor den gir mykt, godt lys. Mer en stemningslampe enn leselampe. Liker du å lese på senga, anbefaler vi en ordentlig leselampe i tillegg. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med G9-sokkel. Her anbefaler vi en 3-trinnspære. Det er en lyspære med tre integrerte lysinnstillinger, som gir en dimmeeffekt uten at du trenger å ha dimmer. Genialt! Du bytter lysstyrke med vanlig bryter, som er på ledningen. Se lyspæren under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut eller støvkost.
  • Du kan fjerne fettflekker med en fuktig klut og evt. litt mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Versale er en lampeserie designet av Anker Studio for Design For The People. Designet er selve symbolet på skandinavisk minimalisme skåret helt ned til kjernen. Du finner taklamper, bordlamper og gulvlamper i serien. Det er ofte fint å kombinere lamper i samme serie for å skape en helhet i hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Design For The People er et merke hos Nordlux. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924010101
Produktnummer hos leverandør 2220075003
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 22
Høyde i cm 45
Antall lyspærer 3
Sokkel G9
Maks watt 3
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned