LOUIS POULSEN

Cirque taklampe ø38 - rød topp

Leken taklampe fra Louis Poulsen som sender ut et mykt lys som ikke blender. Lyset styres hovedsakelig nedover. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 7 340
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Louis Poulsen lanserer en ny og litt annerledes lampeserie i samarbeid med den svenske designeren og grafikeren Clara von Zweigbergk. Jeg har ikke noe imot at folk tenker på varmluftsballonger og karuseller når de sitter ved kjøkkenbordet og ser opp, smiler Clara von Zweigbergk når hun blir bedt om å beskrive sin nye lampeserie. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411462713
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5741097319
Dimbar Ja
Farge Rød, dueblå, petrol, gul
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Henger på krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 38
Sokkel E27
Maks watt 100
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned