OUTLET
-50%
STAR TRADING

Akku lysslynge batteri - 5,6 m

Praktisk batteridreven lysslynge. Har en timerfunksjon slik at lyset tennes automatisk. Da den er batteridrevet er den velegnet for å pynte opp inngangsparti, terrasse og balkong uten å tenke på stikkontakt. Benytter batterier, se de i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 199 Vanlig pris kr 399
Kampanjen varer til produktet er tomt på lager
Færre enn 5 på nettlager
175+ på butikklager
Mer om dette produktet
Akku batterislynge er en superfunskjonell og vakker lysslynge. Den har 80 varmhvitt lysende LED lys fordelt over sine 5,6 meter.

Akku er batteridrevet, og har en batteriboks hengende på som er ment både for uten- og innendørs bruk. Denne drives av 3 stk AA batterier (ikke inkludert), og har da en levetid på ca. 135 timer, avhengig av batterikvalitet og utetemperatur. Da den er batteridrevet er den velegnet for å pynte opp inngangsparti, terrasse og balkong uten å tenke på stikkontakt.

Akku har også en integrert timerfunskjon som du kan velge å sette på for optimal levetid. Da vil den ha en syklus med 6 timer på, 18 timer av. Du kan også velge å skru av og på når du selv vil. Plasser den i busken eller plantekassen på trappen for å bli møtt med god stemning hver dag.
Spesifikasjoner
Varenr. 7391482046666
Produktnummer hos leverandør 727-24
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Plast
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Lengde i cm 560
Antall lyspærer 80
Sokkel Integrert LED
Levetid 7000 timer