-20%
NYHET
Solcelle
SIRIUS

Aston lykt H16 solcelle - sort/klart

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Aston solcelle lykt fra Sirius er miljøvennlig og sprer en nydelig stemning. Den kan brukes overalt, og plasseres på terrassebord eller henges i trærne. Den har lyssensor og skrur seg automatisk på når mørket fallet. Kommer i tre størrelser. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
Tilbudspris kr 479 Vanlig pris kr 599
Tilbudet varer t.o.m. 9. juni 2024
Mer om dette produktet

Aston lykt fra Sirius er en solcellelampe som er bærekraftig og miljøvennlig. Lykten har et håndtak i lær, slik at du enkelt kan ta den med eller henge opp. Aston lades opp i sterkt dagslys eller sollys, og trenger minst to timer lading for å kunne lyse i opptil åtte timer. Den lyser inntil batteriet er tomt. Solcellene kan gjenopplades hele 5000 ganger. Batteriet kan ikke byttes ut. 


ANBEFALT BRUK

  • Aston solcelle lykt er enkel å plassere der du ønsker i uteområdet. Du kan også henge dem opp. 
  • Skaper nydelig stemning på terrassen/balkongen. 
  • Kjempefine å ha med på hytta om sommeren, da de helt enkelt bruker fornybar energi for å lyse opp de svale sommerkveldene. 


VEDLIKEHOLD

  • Aston solcellelykt tåler godt et uteklima, men vi anbefaler å ta den med inn på vinteren. Da bevarer du kvaliteten enda bedre. Dessuten vil den ikke lyse mye på vinterstid, da dagslyset uteblir. 
  • Fjern smuss med en myk klut, evt. litt fuktig. 


OM DESIGNET/SERIEN

  • Aston lykt har et maritimt design, inspirert av skipslanterner, og kommer i tre størrelser: 12 cm, 16 cm og 20 cm høy. De er fine å kombinere og er også kjempefine hver for seg. 


OM LEVERANDØREN

  • Sirius er en dansk leverandør av dekorative lysprodukter som pynter opp i hjemmet. Du kan for eksempel finne batteridrevne lys i ekte voks gir varm og lun stemning. Hos oss kan du kjøpe mange av Sirius sine produkter. 
Spesifikasjoner
Varenr. 5707310382684
Garanti 2 år
Produktnummer hos leverandør 38268
Dimbar Nei
Farge Transparent/brun
Materiale Glass/lær
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 14
Høyde i cm 16
Sokkel Integrert LED