OUTLET
-50%
FRANDSEN

Lyss bordlampe H50 - matt grønn

Lyss bordlampe fra danske Frandsen er en moderne bordlampe av den klassiske arkitektlampen. Bordlampen sentrert og godt lys og har et fleksibelt lampehode. Passer perfekt på skrivebordet. Den har bryter på stoffledningen. Mer info under.
- +
Tilbudspris kr 899 Vanlig pris kr 1 799
Tilbudet varer til det er tomt på lager
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Lyss bordlampe fra danske Frandsen er en minimalistisk lampe. Lampehodet er fleksibelt, slik at du kan rette lyset akkurat dit du vil. Bordlampen har metallskjerm og er blendesikker. Med sin hvite innside reflekteres lyset fra lyspæren. Lyss bordlampe er 50 cm høy og har bryter på stoffledningen som er i samme farge som selve skjermen.


ANBEFALT BRUK

Perfekt skrivebordslampe


TILBEHØR

Til denne lampen trenger du en lyspære og vi anbefaler en retningsstyrt pære for å sikre godt lys på arbeidsflaten. Se vår anbefaling under anbefalt tilbehør. 


OM DESIGNET/SERIEN

Lampen er en del av Lyss-serien fra danske Frandsen, bestående av bordlamper, taklamper, vegglamper og gulvlamper. Kjennetegnet er et minimalistisk design kombineres med funksjonalitet. Lampene kommer i to farger. De er fint å kombinere lamper fra samme serie for å skape en helhet og harmoni i hjemmet. Hele serien kan du kjøpe hos Christiania Belysning. 


OM LEVERANDØREN

Frandsen er en dansk merkevare som ble etablert i 1968 av Benny Frandsen. De designer dekorative, tidløse og praktiske lamper med den nordiske minimalistiske touchen. Enkle, organiske former og produkter som er laget for å vare er deres varemerke. Hos Christiania Belysning finner du et godt utvalg av Frandsen sin lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5702410444089
Produktnummer hos leverandør 123040
Dimbar Nei
Farge Lys grønn
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 18
Høyde i cm 50
Dybde i cm 26
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 25
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned