Skjerm selges separat
LIGHT&LIVING

Ayla bordlampe H51 - sort

Et ekte blikkfang i rommet. Bordlampen skaper et moderne og luksuriøst uttrykk. Med sine flotte kurver passer lampen superbra på en kommode, et lite bord eller i en bred vinduskarm. Style lampen med din favorittlampeskjerm for å gi interiøret ditt et personlig preg. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 999
Færre enn 5 på nettlager
30+ på butikklager
Mer om dette produktet

Ayla er en stilig lampefot fra Light&Living. Med sin interessante form og det luksuriøse keramiske materialet, skaper Ayla et moderne og luksuriøst uttrykk på interiøret ditt. Ayla er med sine kunstneriske former kjempefin på en kommode, et lite bord eller hvis du har en bred vinduskarm.


Style lampen med din favorittlampeskjerm for å gi interiøret ditt et personlig preg, eller bruk lampeskjermen vi har anbefalt i anbefalt tilbehør.


Denne lampefoten har en 1,5 meter lang ledning inkludert av og på-bryter og passer for en E27 armatur. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 8717807614416
Dimbar Nei
Farge Sort
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.8
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 18.5
Høyde i cm 51
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 40
Anbefalt skjerm ø25, selges separat