HØVIK LYS

Håkon taklampe Ø30 - hvit

eller
Klikk & Hent
En minimalistisk taklampe med integrert LED som bygger lite ned fra taket. Perfekt i rom med lav takhøyde, og et diskret alternativ i alle rom. Lampen har trestegsdimmer. Det vil si at du kan velge mellom 100%, 50% eller 20% lysstyrke med den vanlige bryteren. Effekten av dimming uten å måtte montere dimmebryter!
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 699
25+ på lager,
Mer om dette produktet

Håkon er en takplafond med integrert LED som kommer i to størrelser og to farger. Lampen er tynn og bygger lite ut fra taket, noe som gir en stram og moderne look. Den er også veldig praktisk i rom med lavere takhøyde, og sprer lyset i 110 grader, noe som reduserer sideblending.


Håkon kommer med innebygget trestegsdimmer, noe som betyr at du kan velge mellom tre forhåndsinnstilte lysstyrker. På 100% gir lampen godt allmennlys, men demp den til 50% eller 20% når du vil ha mer stemning. Dette gjør du ved å skru av og på lampen med den vanlige lysbryteren, du får altså effekten av dimmer uten å måtte montere dimmebryter.


Lampen kommer med tre avstandsstykker i esken. Disse bruker du for å unngå at ledningen havner i klem dersom du skal trekke ledning til en stikkontakt. Lampen vil da bygge noen millimeter ekstra ut fra taket. Skal du montere lampen i et takpunkt, trenger du ikke bruke disse. Dersom du har dimmebryter på takpunktet du skal montere lampen i, må du bytte til en vanlig bryter for å kunne bruke Håkon. For en dimbar variant, anbefaler vi istedet Evo taklampe.

Spesifikasjoner
Varenr. 7024083078032
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Farge Hvit
Materiale Metall/Akryl
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 30
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 2650
Watt 24
Kelvin 2800
Antall tennsykluser 100.000
Levetid 25.000 timer