PRISMATCHET
&TRADITION

Flowerpot VP3 bordlampe H50 - signalgrønn

Flowerpot VP3 bordlampe fra &Tradition er en ikonisk designlampe som gir blendefritt lys og passer utmerket på en skjenk, et sidebord, TV-benk eller i en vinduskarm. Bordlampen kommer i mange flotte farger og piffer opp hjemmet. Mer info under.
- +
kr 3 280
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Flowerpot VP3 bordlampe fra &Tradition er en ikonisk lampe i dansk design. Skjermen er formet som to halvsirkler i lakkert metall og av ulik størrelse, som er montert mot hverandre. Dette gjør at du ikke ser lyspæren, og lampen er derfor helt blendefri. Bordlampen kommer med en transparent ledning på to meter til stikk og med bryter på ledningen. Med sin ikoniske form er dette en lampe som piffer opp hjemmet ditt. 


ANBEFALT BRUK

  • På skjenk 
  • På sidebord
  • På TV-benk
  • I vinduskarm


TILBEHØR

  • Vi anbefaler en 3-trinns lyspære til din Flowerpot VP3. Lyspæren har tre forhåndsdefinerte lysinnstillinger, som gir deg fleksibiliteten til å enkelt endre lysstyrke ved å bruke bryteren. Se den i anbefalt tilbehør.


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen ved å tørke av med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Flowerpot VP3 bordlampe er en del av Flowerpot-serien, som er designet av danske Verner Panton i 1968. Lampene ble raskt designikoner og ble synonymt med Flower Power bevegelsen på slutten av 60-tallet. Med sine avrundede former representerer lampen harmoni og et brudd med en tradisjon som handlet om skarpe kanter og stramme linjer. Flowerpot kommer som taklamper, bordlamper og vegglamper, og finnes i en mengde ulike farger. Her er det alle muligheter til å finne lampen som popper i ditt interiør. Å kombinere bordlampe, vegglampe og taklampe fra samme serie, skaper også en harmoni i rommet. 


OM LEVERANDØREN

&Tradition er en dansk leverandør av designlamper med tidløs appell. De har både klassiske designikoner og nyvinninger. De kombinerer kreativitet og godt håndverk, og fører unike kvalitetslamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe et stort utvalg lamper fra &Tradition. Du finner taklamper, bordlamper, bærbare lamper, gulvlamper og vegglamper.

Spesifikasjoner
Varenr. 5705385027400
Produktnummer hos leverandør 133084A205
Dimbar Nei
Farge Signalgrønn
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 23
Høyde i cm 49
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 40