NORTHERN

Birdy vegglampe kort - sort/sort

Birdy vegglampe kort fra Northern er en tidløs og prisbelønt designlampe fra 50-tallet. Super lampe ved sengen. Den tette lampeskjermen retter lyset nedover og gir deg godt leselys. Mer info finner du under.
- +
kr 2 990
Færre enn 5 på nettlager
5+ på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
5+ på butikklager
Mer om dette produktet

Birdy vegglampe fra Northern har en tett lampeskjermen som retter lyset nedover, og gir godt leselys, uten at du blender naboen. Lyspæren er trukket litt inn i skjermen, som ytterligere reduserer blending. Lampehodet kan vippes vertikalt, slik at du kan justere lysretningen. Bryter er plassert på den to meter lange ledningen.


ANBEFALT BRUK

Birdy vegglampe kort er en super lampe ved sengen. Denne modellen egner seg best ved seng uten gavl. Har du gavl, kan vi anbefale modellen med lang arm.


MONTERING

Skruen i leddet til Birdy vegglampe kan enkelt etterstrammes hvis den har blitt litt løs. Se monteringsanvisning under spesifikasjoner for detaljert informasjon. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en LED-spotlyspære som styrer lyset fremover, slik at du får godt leselys. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen ved å bruke en støvkost.


OM DESIGNET/SERIEN

  • Birdy vegglampe fra Northern kommer i flere farger og finnes også i en vegglampe med lang arm. I tillegg til vegglamper, finnes det bordlamper og gulvlamper i samme serie.
  • Birdy vegglampe er en designklassiker fra 1952, som er designet av Birger Dahl. Vegglampen er en del av en serie med flere type lamper, og ble produsert og solgt av det norske elektrokonsernet Sønnico (Oslo) i mange år. I 1954 vant bordlampen i Birdy-serien den gjeve Golden Medal-prisen i Milano. Mange år senere, i 2013, bestemte Northern seg for å relansere Birdy. De har beholdt den originale formen med sine funksjonelle detaljer.


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216183
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 618.
Dimbar Nei
Farge Sort/Sort
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 19
Dybde i cm 31.5
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 11
Monteringsanvisning Last ned