NYHET
NORTHERN

Birdy vegglampe kort - sort/sort

Denne prisvinnende designklassikeren fra 1952 ble relansert av Northern i 2013, og er en stilren, tidløs vegglampe med stramme linjer. Vegglampen passer inn mange steder som du vil lyse opp, om det er over kjøkkenbenken, ved senga eller over en skjenk. Den tette lampeskjermen retter lyset nedover. For flere spesifikasjoner og lyspæreanbefaling, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 990
Færre enn 5 på nettlager,
15+ på butikklager,
Mer om dette produktet

Birdy vegglampe fra Northern er en designklassiker fra 1952, som er designet av Birger Dahl. Vegglampen er en del av en serie med flere type lamper, og ble produsert og solgt av det norske elektrokonsernet Sønnico (Oslo) i mange år. I 1954 vant bordlampen i Birdy-serien den gjeve Golden Medal-prisen i Milano. Mange år senere, i 2013, bestemte Northern seg for å relansere Birdy. De har beholdt den originale formen med sine funksjonelle detaljer.


Birdy vegglampe er i stål og aluminium og retter lyset nedover. Den passer inn omtrent alle steder der du trenger godt lys, enten det er over kjøkkenbenken, en skjenk eller over senga. Den har en ledning på to meter med bryter på ledningen. Birdy vegglampe trenger en lyspære med E27 sokkel - se den i anbefalt tilbehør. 


Birdy vegglampe kommer i flere farger og finnes også i en vegglampe med lenger arm. I tillegg til vegglamper, finnes det bordlamper og gulvlamper i samme serie. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216183
Dimbar Nei
Farge Sort/stål
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Dybde i cm 31.5
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 11