LE KLINT

The Bouquet 5 taklampe - hvit

En vakker og elegant «lysekrone» fra Le Klint. Lyser opp store overflater, samtidig som den gir et varmt, rundtstrålende lys. Den kan dimmes slik at den kan tilpasses den stemningen du trenger. Bruk den over spisebordet eller salongbordet. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 9 395
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

The Bouquet 5 er en del av The Bouquet-serien designet av Sinja Svarrer Damkjær for Le Klint. Serien omfavner nordisk eleganse og estetikk. Kombinasjonen av rustikke, flettede ledninger av lintekstil, eik-detaljer og Le Klint sine tradisjonsrike plisseringsmønstre, gir et mykere organisk uttrykk.


Serien finnes i to størrelser, og enten som singel eller i klynge på 3, 5 eller 7 pendler. Når The Bouquet henger over et spisebord vil hele flaten lyses opp, men dersom du trenger et litt mykere lys for en hyggeligere stemning kan lampen også brukes med dimmer.


Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5703387913042
Dimbar Ja
Farge Eik/Hvit
Materiale Eik/plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 1.5
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 55
Høyde i cm 40
Antall lyspærer 5
Sokkel E14
Watt 10