LE KLINT

The Bouquet 1 Mega taklampe - hvit

The Bouquet 1 Mega fra Le Klint er en vakker, elegant pendel som er håndlaget i Danmark. Lampen lyser opp store overflater, samtidig som den gir et varmt, rundstrålende og blendingsfritt lys. Bruk den over spisebordet, og med fordel over et rundt bord. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 7 995
Færre enn 5 på nettlager
15+ på butikklager
Mer om dette produktet

The Bouquet 1 Mega fra Le Klint er et designikon som er håndbrettet med delikat metallfinish. Lampen gir et rundstrålende, behagelig og blendefritt lys og er et vakkert element i rommet. Når The Bouquet henger over et spisebord vil hele flaten lyses opp, og du kan med fordel koble den til en dimmer, slik at du kan regulerer lysmengden etter behov. 


ANEBFALT BRUK

Bruk den over spisebordet. Den er særlig velegnet til runde bord. 


MONTERING

  • Taklampen festes med skruer. Takkoppen er i metall. 
  • Monter den 65-75 cm over spisebordet. Beregn en lampe til et rundt bord eller avlange bord på opptil 230 cm. For spisebord over 240 cm, bruk to lamper. 


TILBEHØR 

Vi anbefaler en matt lyspære for å sikre jevn lysspredning. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD
Rengjør lampen med en støvkost eller fuktig klut. 

OM DESIGNET/SERIEN
The Bouquet 1 Mega er en del av The Bouquet-serien designet av Sinja Svarrer Damkjær for Le Klint. Serien omfavner nordisk eleganse og estetikk. Kombinasjonen av rustikke, flettede ledninger av lintekstil, eik-detaljer og Le Klint sine tradisjonsrike plisseringsmønstre, gir et mykere organisk uttrykk. Serien finnes i to størrelser, og enten som singel eller i klynge på 3, 5 eller 7 pendler. Lampene kan kjøpes hos Christiania Belysning

OM LEVERANDØREN
Le Klint er en dansk merkevare og en av de fremste ambassadørene for dansk design og håndverkstradisjon. Alle Le Klints lamper produseres på deres fabrikk i Odense i Danmark, der hver enkelt skjerm brettes for hånd. De brettede skjermene er deres DNA og er blitt verdenskjent og anerkjent. 
Spesifikasjoner
Varenr. 5703387130067
Produktnummer hos leverandør 130XL1
Dimbar Ja
Farge Eik/Hvit
Materiale Eik/plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 45
Høyde i cm 45
Sokkel E27
Maks watt 10
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned