Lang leveringstid
SECTO DESIGN

Secto 4230 vegglampe H60 - hvit

eller
Klikk & Hent
En dekorativ vegglampe i håndlaget bjørkefinér fra finske Secto. Lyspæren er skjult i toppen av lampen, noe som forhindrer blending, og lampen gir et stemningsfullt lys ut i rommet. Kommer med hvit tekstilledning på 2,4 meter til stikkontakten.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 430
Bestillingsvare: På vårt lager om 8 uker
Mer om dette produktet

Secto 4230 er en stor vegglampe som gir fantastisk stemningslys i rommet. Den er designet av Seppo Koho, og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. Den kommer også i en mindre modell, som bordlampe, gulvlampe og som taklampe i to størrelser.


Når du kjøper denne lampen, følger det med en dimbar LED-pære på 470 lumen med 3000K. Det gir godt og klart nedadrettet lys, i tillegg til at lyset følger hver spile nedover, noe som gir en fantastisk lyseffekt. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting.


Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper. De har også stort fokus på gjenbruk og avfallssortering, for eksempel blir sponet som er til overs gjenbrukt til oppvarming.


Med en Secto lampe får du en innovativ og stilren lampe i nordisk design. Alle Sectos lamper kan fint kombineres med hverandre.

Spesifikasjoner
Varenr. 6430053140271
Dimbar Nei
Farge Hvit
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.4
Feste Skruer
Lystype Stemningslys
Høyde i cm 60
Bredde i cm 31
Dybde i cm 18
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Watt 20