Lang leveringstid
HØVIK LYS

Saga vegglampe - matt sort

Saga vegglampe er en del av en tidløs serie i stilnøytralt design som passer overalt. Du kan bestemme uttrykket med valg av skjerm. Den kommer med bryter på ledningen. Super i gang, trapp og ved sofa, hjemme og på hytta. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 399
60+ PÅ LAGER
Mer om dette produktet

Saga vegglampe har en armatur i metall med sort matt finish. Den sprer en lunt stemningslys gjennom skjermen. Skjerm kjøpes til og valg av skjerm er avgjørende for uttrykket. Den kommer med ledning på to meter og bryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

  • Nydelig i gang. 
  • Bruk den ved sofaen. 
  • Kjempefin i trapper der det er god plass. 
  • Saga vegglampe er, som resten av serien, fin på hytte og hjemme. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære, og vi anbefaler en matt lyspære for å sikre jevn lysfordeling gjennom skjermen. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Skjerm kjøpes separat. Vi anbefaler en skjerm som har en diameter på 20 cm. Se våre anbefalinger under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tør av støv fra basen med en tørr og myk klut. Fettflekker kan fjerne fra metallet med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 
  • Tørk av støv fra skjermen med støvkost/swifferkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Saga er en tidløs lampeserie i matt sort finish som er skreddersydd for norske hjem og hytter. Kombiner lampene med skjermer i farger som passer ditt hjem. Lyset Saga gir er avhengig av hvilken skjerm du går for. Lyse skjermer gir mer lys til rommet, mens mørke skjermer i større grad vi gi et lys som går opp og ned. Saga finnes i som bordlampe, taklampe, gulvlampe og vegglampe med og uten leselys. Det er fint å kombinere lamper i samme serie for å skape et helhetlig uttrykk. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe hele serien. 


OM LEVERANDØREN

Høvik Lys er et av de mest kjente norske merkevarene innen belysning og fører lamper i god kvalitet og funksjonalitet. Det begynte allerede i 1874 med produksjon av lampeglass og lampekupler på Høvik Verk. I dag eier Christiania Belysning rettighetene til merkenavnet Høvik Lys, og viderefører de stolte tradisjonene som ligger i merkevaren. Kjøp din lampe hos oss. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5714198600304
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Feste Festes med skruer
Lystype Stemningslys
Høyde i cm 21.2
Bredde i cm 11
Dybde i cm 15
Sokkel E27
Maks watt 60
Antall lyspærer 1
Anbefalt skjerm ø20, selges separat