Skjerm selges separat
HØVIK LYS

Saga vegglampe med arm - matt sort

Saga vegglampe er en del av en tidløs serie i stilnøytralt design som passer overalt. Du kan bestemme uttrykket med valg av skjerm. Vegglampen har lesearm og du får både stemningslys og leselys. Super ved seng eller sofa. Mer info under.
- +
kr 1 829
10+ på nettlager
60+ på butikklager
10+ på nettlager
60+ på butikklager
Mer om dette produktet

Saga vegglampe med arm har en armatur i metall med sort matt finish. Den har både leselys og stemningslys. Lampearmen til leselyset er fleksibel, slik at du kan styre lysretningen. Begge lyskildene kan skrus av og på separat. Skjerm kjøpes til og valg av skjerm er avgjørende for uttrykket. 


ANBEFALT BRUK

  • Nydelig ved seng, som leselampe og stemningslys. 
  • Bruk den ved sofa - som alternativ til gulvlampe, optimalt hvis du har små barn eller hund(er) som gjør at det ikke er egnet å ha ting stående på gulvet. 


TILBEHØR

  • Spotpære til lesearmen medfølger i esken. Trenger du en ekstra, kan du kjøpe den HER
  • Du trenger en lyspære, og vi anbefaler en matt lyspære for å sikre jevn lysfordeling gjennom skjermen. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Skjerm kjøpes separat. Vi anbefaler en skjerm som har en diameter på 20 cm. Se våre anbefalinger under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tør av støv fra basen med en tørr og myk klut. Fettflekker kan fjerne fra metallet med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 
  • Tørk av støv fra skjermen med støvkost/swifferkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Saga er en tidløs lampeserie i matt sort finish som er skreddersydd for norske hjem og hytter. Kombiner lampene med skjermer i farger som passer ditt hjem. Lyset Saga gir er avhengig av hvilken skjerm du går for. Lyse skjermer gir mer lys til rommet, mens mørke skjermer i større grad vi gi et lys som går opp og ned. Saga finnes i som bordlampe, taklampe, gulvlampe og vegglampe med og uten leselys. Det er fint å kombinere lamper i samme serie for å skape et helhetlig uttrykk. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe hele serien. 


OM LEVERANDØREN

Høvik Lys er et av de mest kjente norske merkevarene innen belysning og fører lamper i god kvalitet og funksjonalitet. Det begynte allerede i 1874 med produksjon av lampeglass og lampekupler på Høvik Verk. I dag eier Christiania Belysning rettighetene til merkenavnet Høvik Lys, og viderefører de stolte tradisjonene som ligger i merkevaren. Kjøp din lampe hos oss. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7058960025086
Produktnummer hos leverandør 3100002487
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 15.5
Bredde i cm 12
Dybde i cm 25
Antall lyspærer 1
Sokkel E14+GU10
Anbefalt skjerm ø20, selges separat