Energy Class: F
Smarthus
EGLO

Romao-z taklampe - hvit

Romao-z taklampe er en smart og stor takplafond fra Eglo sin smarthusløsning. Den gir en lun atmosfære i rommet og stråler ut et mykt lys. Smartlampen er trukket i bomullsstoff og passer utmerket på soverom eller oppholdsrom der du ønsker en lampe som gjør litt ut av seg. Mer info under.
- +
kr 4 499
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Romao-z taklampe fra Eglo er en minimalistisk, moderne smartlampe som bidrar til godt lys i rommet. Taklampen er trukket i et delikat bomullsstoff og gir et mykt, lunt lys. Den har en hvit matt diffuser under, som sprer lyset jevnt og reduserer blending. Takplafonden (dvs. taklampe som sitter tett opp i taket) bygger 15 cm ut fra taket er er 57 cm i diameter. Den har justerbar fargetemperatur fra varmt til kaldt lys, samt justerbar lysfarge i hele RGB-spekteret, dvs. alle regnbuens farger. Den er også dimbar. Du justerer til ønsket uttrykk med enten tilhørende app eller fjernkontroll fra Eglo Conntect-z, en totalløsning for smarthus. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


ANBEFALT BRUK

  • Super taklampe på soverommet. Her gir den godt lys til rommet, og du kan tilpasse alt fra intensiteten på lyset, fargen, samt fargetemperaturen. 
  • Bruk den gjerne i oppholdsrom der du ønsker en taklampe som gjør litt mer ut av seg. 


MONTERING

Romao-z taklampe er beregnet på fastmontering. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


TILBEHØR 

  • Vi anbefaler fjernkontrollen til Eglo Connect.z slik at du kan regulere lyset nøyaktig slik du vil med et tastetrykk. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Hvis du ønsker kan du også laste ned tilhørende app, AwoX SmartCONTROL, som gir deg enda flere muligheter, og du kan styre smartbelysningen hjemme.
  • Du kan koble til en sensor med bevegelse- og/eller nattmodus, om du ønsker. Connect-z sensor kan brukes til alle din smarthusprodukter fra Eglo Connect. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør plafonden med swifferkost/støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Eglo er en totalleverandør av smarthus-systemet, kalt Eglo Connect.z. Smart-belysning gjør hverdagen mer sømløs, i tillegg sparer du både penger og strøm. Den tilhørende appen, som fungerer som styrebord, gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet, også når du er ute og reiser.  I Eglo sin totalløsning får du både smart-lyspærer, lamper med smart-lyspærer og lamper med integrert smart-LED. Alle produktene fra Eglo connect.z er kompatible med hverandre og kan styres ved hjelp av den nevnte appen. Du kan selv velge hvor "smart" du vil at belysningen skal være ved å nedgradere/oppgradere med fjernkontroll, app og/eller en hub som Alexa og Google Home o.l. 


OM LEVERANDØREN

Eglo er et internasjonalt selskap, grunnlagt i 1969 i Tyrol. I dag leverer de  belysningsprodukter verden over. Eglo har utviklet et smarthus-univers kalt Eglo Connect.z. Mange har et forhold til Philips Hue, og Eglo sitt system fungerer på tilsvarende måte. Med Eglo Connect får du en totalløsning i god kvalitet, med stor valgmulighet og til et gunstig prispunkt. 

Spesifikasjoner
Varenr. 9008606243914
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 900439
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Hvit
Materiale Lin/Stål/Plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 57
Høyde i cm 0
Dybde i cm 15
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 3500
Maks watt 35
Kelvin 2700-6500
Produktark Last ned