NORMANN COPENHAGEN

Pix taklampe Ø45 - hvit

Pix taklampe fra Normann Copenhagen er en usedvanlig vakker lampe som minner litt om månen når den er tent. Et imponerende blikkfang på soverommet, i trappen eller over spisebord. Pix er laget i 100% resirkulert plast, og gir et stemningsfullt lys rundt seg i rommet. Se mer under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 000
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Pix taklampe fra Normann Copenhagen er en nydelig taklampe i 100% resirkulert plast, og bidrar dermed til en sirkulær ressursutnyttelse. Pix taklampe er helt rund og lyspæren er skjult bak den opale pikslede skjermen. Dette gir et nydelig lysspill. Lyset blir jevnt fordelt og lampen gir et rundstrålende lys, som lyser opp rommet. Pix taklampe er et blikkfang og er 30 cm i diameter. 


ANBEFALT BRUK

  • Pix taklampe er godt egnet som soveromslampe. Et månetema passer ypperlig i dette universet. 
  • Pix taklampe er kjempefin over spisebord, særlig for deg som også trenger lys i rommet ellers. Vi anbefaler en taklampe over bord opptil 240 cm og to stykker for bord som er større. 
  • Pix taklampe passer godt i trappen, fordi den ikke blender deg uansett hvilken vinkel du ser den fra. I tillegg er Pix et flott blikkfang her. 


MONTERING

  • Over spisebord er anbefalt monteringshøyde ca. 65-75 cm fra bordflaten og i pannehøyde. 
  • Over seng, anbefaler vi å montere Pix taklampe over fotenden av sengen. 


TILBEHØR

  • Vi anbefaler Pix lyspære, som er spesiallaget til din Pixlampe, og som er dimbar. Da får du et jevnt lys, og kan regulere lysmengde ut fra behov og tid på døgnet. Se anbefalt tilbehør. 
  • Vi anbefaler dimmer til Pix taklampe. Hos oss kan du kjøpe dimmer, dersom du ikke har fra før. Se anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør med tørr og myk klut. 


OM DESIGNET/SERIEN

Pix taklampe er helt nydelig og minner om månen når den er tent. Hver lampe er laget av plastavfall som gjenbrukes på en unik måte, og bidrar til sirkulær bruk av ressursene. Plastavfall blir her gjort om til en aldeles verdifull designlampe. Pix taklampe kommer i to størrelser, i tillegg til en lampe som du kan bruke som vegg- og taklampe. 


OM LEVERANDØREN

Normann Copenhagen er en internasjonalt anerkjent merkevare med røtter i danske designtradisjoner, som ble grunnlagt i Danmark i 1999 av Jan Andersen og Poul Madsen. De har både belysning, møbler og annet tilbehør i hjemmet. Det som kjennetegner produktene til Normann Copenhagen er rene linjer, gjerne med en iøynefallende tvist. Alt er laget med fokus på kvalitet og holdbarhet, og respekt for miljøet. Hos oss får du et godt utvalg av Normann Copenhagen sine lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5715396008015
Produktnummer hos leverandør 607908
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Resirkulert plast/metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 4
Feste Festes med skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 45
Høyde i cm 0
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 7
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned