PRISMATCHET
&TRADITION

Pivot bordlampe oppladbar H26 - rusty mint

Pivot bordlampe oppladbar fra &Tradition er en nydelig stemningslampe med skulpturelt design. Den oppladbare bordlampen har tre lysstyrker. Pivot er en spennende fargeklatt, nydelig på bord, kjøkkenøy, i hylle og vinduskarm. Mer info under.
- +
Tilbudspris kr 2 512 Vanlig pris Veil. pris kr 3 140
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Pivot bordlampe oppladbar fra &Tradition har et skulpturelt design med geometriske linjer. Den er laget i metall og den sølvfargede skjermen på toppen er vinklet 45 grader på den blå basen. Lyset er indirekte og reflekteres i basen. Det oppleves stemningsfullt og mykt. Pivot bordlampe er oppladbar og har tre integrerte lysstyrker. Bryter er på lampen. Pivot oppladbar er 26 cm høy og 10 cm bred. 


ANBEFALT BRUK

  • Pivot oppladbar bordlampe er enkel å plassere og passer mange steder. Uansett hvor Pivot plasseres, bidrar denne kule bordlampen til en koselig, lunt stemning. 
  • Plasser Pivot bordlampe på et bord eller kjøkkenøy. 
  • Pivot oppladbar bordlampe er nydelig på et pyntet lysfat, som erstatning for kubbelys. 
  • Sett Pivot bordlampe i en hylle eller vinduskarm. 


OM DESIGNET/SERIEN

Pivot oppladbar bordlampe er en fargeklatt designet i 2023, som gir hjemmet karakter. Du får den i fargene blå og sølv, og grønn og rust. Oppladbare bordlamper er kjempepopulære med god grunn. Pivot føyer seg inn i rekken her. Hos oss får du Pivot oppladbar bordlampe. 


OM LEVERANDØREN

&Tradition er en dansk leverandør av designlamper med tidløs appell. De har både klassiske designikoner og nyvinninger. De kombinerer kreativitet og godt håndverk, og fører unike kvalitetslamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe et stort utvalg lamper fra &Tradition. Du finner taklamper, bordlamper, bærbare lamper, gulvlamper og vegglamper.

Spesifikasjoner
Varenr. 5705385037706
Produktnummer hos leverandør 133277A357
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Farge Rust/grønn
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Høyde i cm 26
Bredde i cm 10
Lengde i cm 10
Antall lyspærer 1
Sokkel G4
Lumen pr lyspære 225
Maks watt 3
Kelvin 2800
Produktark Last ned