LOUIS POULSEN

PH Snowball taklampe - hvit

PH Snowball fra Louis Poulsen er en nydelig designlampe som gir et blendefritt og stemningsfullt lys. Lampedesignet skaper vakkert lysspill i rillene, og taklampen er et blikkfang i rommet. Nydelig lampe over spisebordet, i trappegang. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 31 025
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

PH Snowball fra Louis Poulsen gir et diffust, blendefritt og komfortabelt lys. Lakkeringen med matt underside og blank overside er med på å sikre maksimal reflektering av lyset og gir en unik lyseffekt omkring lampen. Kombinasjonen av matte og blanke flater sikrer også jevn belysning. Toppen av skjermene er glinsende for å skape et glitrende lys. Den kommer med ledning på 3 meter. PH Snowball taklampe tåler fint å henge høyt, samt å henge i rom der det er høyt under taket. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt taklampe over spisebord
  • Super å bruke i trappegang 
  • PH Snowball er perfekt som blikkfang i rommet. 


MONTERING

  • Lampen tåler å monteres høyd, fordi du aldri ser lyspæren, uansett hvilken vinkel du ser den fra, og dermed blir du ikke blendet. 
  • Skal du ha den over spisebordet, monter lampen 65 cm over bordet. 
  • Taklampen festes med krok. 


TILBEHØR 

Vi anbefaler en kraftig lyspære, slik at du får godt utbytte av lampen. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Poul Henningsen designet PH Snowball, tidligere kalt PH Kuglelamel, i 1958, hvor den ble vist sammen med PH 5 på Kunstindustrimuseet. PH Snowball ble imidlertid først relansert og produsert fra 1983.  

PH-lampene er designet av Poul Henningsen for Louis Poulsen. Han søkte stadig etter å skape det ikke-blendende lys, rette lyset der det var bruk for det og skape myke skygger med glødepæren som lyskilde.


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411000588
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5741081888
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Aluminuim
Produktets IP-grad 0
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Henger på krok
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 40
Høyde i cm 39
Sokkel E27
Maks watt 300
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned