LE KLINT

Pendel 101 Ø34 plast - hvit

Pendel 101 fra Le Klint er også kjent som "Fruktlykten", og er laget i gamle danske håndverksteknikker. Nydelig lampe over spisebord, flere sammen i trapp og på barnerom. Mer info under.
- +
kr 7 195
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Pendel 101 fra Le Klint har en rund organisk form og skjermen er helt lukket. Den gir et rundstrålende, blendingsfritt og behagelig lys. Taklampen kommer med oppheng i hvitt metall. Fruktlykten er 34 cm i diameter.


ANBEFALT BRUK

  • Nydelig lampe over spisebord. Bruk en lampe til bord opptil 120 cm og to hvis bordet er opptil 240 cm. Også velegnet over runde bord.
  • Kjempefin i trapp, gjerne flere ulike størrelser sammen i en cluster. 
  • Nydelig lampe på barnerommet. 


MONTERING

Skal du ha den over spisebord, anbefaler vi å montere den 65-75 cm over bordflaten og ca. i pannehøyde. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære til lampen din, og vi anbefaler en matt pære for jevn lysfordeling. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Vi anbefaler å installere dimmer sammen med lampen, slik at du kan justere lysstyrke etter behov. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen med swifferkost. 


OM DESGINET/SERIEN

Pendel 101 er den klassiske "Fruktlykten", som først ble designet i 1944, for så å bli relansert i 2007. Den kommer i tre størrelser med følgende diameter: Ø27, Ø34 og Ø42. Pendelen i håndfoldet plast og er en av de mest detaljerike lampene fra Le Klint. Med sin helt tette skjerm blender denne lampen ikke, da lyspæren er skjult fra alle vinkler. Den organiske formen gjør lampen helt unik. 


OM LEVERANDØREN
Le Klint er en dansk merkevare og en av de fremste ambassadørene for dansk design og håndverkstradisjon. De er særlig kjent for lamper med brettet skjerm etter gammel tradisjon, og disse er håndlaget i Odense, Danmark. Le Klint har blitt verdenskjent og anerkjent for deres særegne lamper. Hos Christiania Belysning får du et solid utvalg.  
Spesifikasjoner
Varenr. 5703387101401
Produktnummer hos leverandør 101M
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Akryl
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 34
Høyde i cm 44
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 40