NYHET
NORTHERN

Over Me Ø50 taklampe/vegglampe - hvit

Enkel og stilren lampe som kan brukes enten som taklampe eller som vegglampe. Den har en metallramme med myke linjer og et opalt glass som sprer lyset jevnt ut. Takket være sitt minimalistiske design, passer denne lampen til omtrent alle stiler, og er et naturlig tilskudd i det moderne, nordiske hjemmet. Passer utmerket på alle rom, og er også godkjent for baderom.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet
Over Me fra Northern er både enkel og stilren, med myke linjer og minimalistisk design. Lampen er designet av den norske prisvinnende designduoen, Morten Skjære Knarrum og Jonas Norheim.

Lampen kan brukes både som taklampe og vegglampe. På grunn av de rene, enkle linjene, passer Over Me inn hos de fleste, uansett stil.

Over Me har et opalt glass og en ramme av metall.  Tak- og vegglampen kan brukes i alle rom og gir et behagelig lys med stor lysspredning, uten å blende. Lampen er vanntett og våtromsgodkjent, og er derfor et kjærkomment supplement også på badet. Lampen kommer i fire farger og fire størrelser som fint kan kombineres med hverandre for å få en gjennomført stil i hjemmet.

Lampen bruker LED-lyspærer med E27-sokkel. Modellene med diameter 20 og 30 centimeter har to pærer, modellen på 40cm har tre pærer og modellen på 50cm har fire pærer.

Northern, som fører lampen, er et norsk merke som har tatt markedet med storm. Deres produkter er gjennomførte og kvalitetssikre i moderne nordisk stil. De er særlig kjent for Oslo-lampen, og har mange flere flotte lamper i sitt sortiment, som fås hos Christiania Belysning.
Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216770
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Stål/Glass
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 50
Antall lyspærer 4
Sokkel E27
Watt 13