NYHET
Oppladbar
FRANDSEN

One lyskilde oppladbar Frandsen - semitransparent

One lyskilde fra Frandsen hører til Grasp lampeserie, og er resultat av unik ny teknologi. Du lader den opp med USB, for så å skru den i produktet. Lyser opptil 12 timer på maks styrke og har 3-trinn dimmebryter midt på lyskilden. Semitransparent. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 795
Færre enn 5 på nettlager
5+ på butikklager
Mer om dette produktet
  • One lyskilde fra Frandsen hører til Grasp lampeserie, og er resultat av unik ny teknologi. Den lades opp via USB og skrus deretter i produktet. Du skurer den ut igjen når du skal lade den på ny.
  • One lyskilde lyser i opptil 12 timer på maks styrke og har 3-trinn dimmebryter midt på lyskilden. Den lyser lenger på lavest lysstyrke. 
  • Lyskilden er semitransparent og ligger skjult under skjermen, slik at du får behagelig, godt lys. 
  • One lyskilde fra Frandsen hører til den kule lampeserien Grasp, som kommer i to bordlamper, en vegglampe og et hagespyd, alle i flotte farger. Lyskilden er inkludert i lampen, men det er alltid lurt å ha en ekstra, slik at du kan lade den som ikke er i bruk, og dermed alltid har lys til lampene dine. 


OM LEVERANDØREN

Frandsen Lighting er en dansk leverandør av designlamper grunnlagt i 1968. Hos Christiania Belysning finner du et godt utvalg av deres mange nydelige og populære lamper som passer godt i skandinaviske hjem.

Spesifikasjoner
Varenr. 5702410536180
Materiale Acryl
Produktnummer hos leverandør 136352
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Høyde i cm 0
Lumen pr lyspære 150
Maks watt 4
Kelvin 2700