NORTHERN

Ombre bordlampe - varm beige

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Ombre bordlampe fra Northern er en nydelig bordlampe som gir et indirekte lys. Lyskilden er plassert i lampefoten og måten lyset reflekteres på er avhengig av hvordan du justerer lampeskjermen. Nydelig på soverommet, på en skjenk eller i en hylle. Mer informasjon finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
kr 3 690
Mer om dette produktet

Ombre bordlampe fra Northern er en nydelig bordlampe som gir indirekte lys. Den har en justerbar skjerm og lyskilden i lampefoten. Lyset skinner oppover og reflekteres mot bakgrunnen. Den kommer med ledning på to meter og bryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

- Plasser den på en skjenk, kommode eller sidebord. Også fint å bruke på soverommet. 


MONTERING

Lampen kommer ferdigmontert. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en spotlyspære som gir mer rettet lys for optimalt resultet. Se den i anbefalt tilbehør. 


OM DESIGNET

Ombre bordlampe er en skulpturell bordlampe med stramme, rene linjer og en organisk kontur, som skal minne om en alpelue. Den er laget av designeren Antoine Rouzeau. Lampen er laget i stål og har en matt finish, og kommer i to farger. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. De er særlig kjent for prisvinnende Oslo Wood, populært kalt Oslo-lampen. I tillegg har de designikoner fra 50-tallet, som Birdy og Dokka. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen. Hos Christiania Belysning får du et bredt utvalg. Spesifikasjoner
Varenr. 7090018211317
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 131.
Dimbar Nei
Farge Beige
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Stemningslys
Dybde i cm 30
Antall lyspærer 1
Sokkel GU10
Maks watt 6
Monteringsanvisning Last ned