NYHET
NORTHERN

Ombre bordlampe - varm beige

En kul bordlampe med stramme linjer og et minimalistisk design. Lyskilden er plassert i den solide lampefoten, og lyser oppover. Skjermen er justerbar, slik at du kan skape et lekent lys- og skyggespill. Formen er inspirert av formen på et blad. Pynt hjemmet ditt med et lite stykke natur, med denne kule lampen. Den er perfekt på en skjenk, et sidebord eller et annet sted der du trenger et vakkert interiørelement. For anbefalt lyspære og flere spesifikasjoner, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Ombre bordlampe fra Northern er en skulpturell bordlampe med stramme, rene linjer og en organisk kontur, som skal minne om et blad. Den er laget av designeren Antoine Rouzeau. Ombre har lyskilden i lampefoten, som gjør at lyset skinner oppover. Den justerbare og tette lampeskjermen gjør at du får et vakkert og lekent lysspill i rommet. Lampen er laget i stål og kommer i to farger med matt finish. Den er perfekt på en skjenk, et sidebord eller et annet sted der du trenger et vakkert interiørelement. 


Den har en ledning på to meter, med bryter på ledningen. Du trenger en LED-lyspære til denne på 6 watt med GU10-sokkel. Se den i anbefalt tilbehør. Du kan justere høyden på lampen mellom 33-47cm.


Northern, som står bak, er et norsk designmerke som har tatt markedet med storm. Deres produkter er gjennomførte og kvalitetsbevisste i moderne nordisk stil. De er særlig kjent for Oslo-lampen, og har mange flotte lamper i sitt sortiment som fås hos Christiania Belysning. 


Spesifikasjoner
Varenr. 7090018211317
Dimbar Nei
Farge Beige
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Stemningslys
Dybde i cm 30
Antall lyspærer 1
Sokkel GU10
Watt 6