LOUIS POULSEN

NJP mini bordlampe - petrol blue

NJP mini bordlampe fra Louis Poulsen er perfekt til skrivebordet. Lampen gir et rettet, men blendefritt lys. Lampen er svært fleksibel. Den kan vris fra side til side i basen, mens hodet kan vippes, samt vris. Slik kan du få lyset dit du vil. Den har bryter på lampehodet, timerfunksjon og trinnløs dimmer. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 5 975
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

NJP mini bordlampe fra Louis Poulsen gir direkte, blendefritt, horisontalt lys og reflekterer samtidig noe av lyset gjennom baksiden. Designet på lampehodet sørger for god lysspredning uten å blende. Lampen er svært fleksibel. Lampearmen kan vris 342° rundt i basen. Lampehodet kan vippes, samt vris, og på den måten kan du få lyset dit du vil. Bryteren er enkelt tilgjengelig på hodet. Den har timerfunksjon, og kan da automatisk slås av etter enten 4 eller 8 timer. Lampen har også en dimmer, der man kan ha en lysstyrke fra 15%-100%. NJP kommer med ledning på 2,5 meter til stikk. 


ANBEFALT BRUK

Perfekt lampe til skrivebordet. 


MONTERING

Lampen kommer ferdigmontert. 


VEDLIKEHOLD

Tørkes med tørr og myk klut. Fettfleker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

NJP mini bordlampe er en del av en serie på flere bordlamper, vegglamper og gulvlamper. Serien er designet av Oki Sato for Louis Poulsen, og er en nytolkning av den klassiske arkitektlampen. NJP har innebygd LED med ekstra lang levetid. De fleste lamper kommer med 2700 kelvin, varmt lys, og 3000 kelvin, naturlig lys. Hvis du er en ivrig leser eller skal kunne holde konsentrasjonen særlig lenge, anbefaler vi 3000 kelvin. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693994977
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744168180
Dimbar Ja
Farge Petroleumsblå
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 22
Høyde i cm 41.5
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 418
Maks watt 10
Kelvin 2700
Levetid 50.000 timer