STAR TRADING

Nattlampe - kanin

Nattlampe kanin er en supersøt lampe som gir et mykt nattlys. Perfekt til barnerommet! Nattlampen går på batteri og har LED-lys, der du kan bytte mellom åtte farger. Den skrur den seg automatisk av etter to timer og på igjen når du rører lampen. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 489
10+ på nettlager
10+ på butikklager
Mer om dette produktet

Nattlampe kanin har innebygd LED lys og gir fra seg et svakt og mykt nattlys. Perfekt for barn som er mørkeredde. Lampen er formet som en kanin og er kjempesøt. Den blir ikke varm, så det er ikke farlig hvis den havner under dyna eller lignende. Du kan velge hvilken av de åtte forhåndsinnstilte fargene den skal lyse i ved å løfte den og sette den ned igjen med et lite dunk. Den har en timerfunksjon og skur seg automatisk av hvis den står i ro i to timer. Nattlampen går på batteri. 


ANBEFALT BRUK

Barnerom - den perfekte lampen for barn som er mørkeredde. 


TILBEHØR

Nattlampen bruker 3 AAA batterier, som må kjøpes i tillegg. Se dem under anbefalt tilbehør.


VEDLIKEHOLD

Rengjør med støvkost eller en myk klut. 


OM DESIGNET/SERIEN

En supersøt mini-serien med nattlamper, som finnes i en hval og en kanin. Nattlamper og nattlys er superfine å bruke på barnerom, hvis barnet ditt er mørkeredd. Du får et svakt nattlys, uten at det blir for mye. Med den smarte timerfunksjonen og attraktive farger, er dette en nattlampe som garantert vil falle i smak. 


OM LEVERANDØREN

Star Trading er en svensk familiebedrift som leverer dekorative lysprodukter. Hos oss finner du et godt utvalg, både lyspærer, lamper og julebelysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7391482062987
Produktnummer hos leverandør 357-66
Dimbar Nei
Farge Hvit
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Høyde i cm 20
Lengde i cm 9
Dybde i cm 9
Antall lyspærer 1
Maks watt 0.3
Levetid 10000 timer