Skjerm selges separat
PR HOME

Li Na bordlampe H46 - créme/fargerik

Li Na bordlampe fra PR Home er en unik bordlampe i keramikk inspirert fra gammelt kinesisk porselen. Lampefoten er håndmalt og lampeskjerm kan du velge fritt. En tidløs, nydelig klassiker, perfekt på et sidebord i stua. Bordlampen er et blikkfang som sprer en lun og glad stemning. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 699
Færre enn 5 på nettlager
30+ på butikklager
Mer om dette produktet

Li Na bordlampe fra PR Home er en nydelig interiørlampe i keramikk og inspirert av gamle kinesiske teknikker. Lampen er håndmalt og veldig dekorativ. Lampefoten er 46 cm i høyden, og 15,5 cm i bredden. Bordlampen trenger en skjerm som må kjøpes i tillegg, og her kan du velge hva som passer deg. Lampen har bryter på ledningen. Hvordan lyset blir er litt avhengig av hvilken type lampeskjerm du velger, men uansett vil en lampeskjerm gi en lunhet og mykhet til lysopplevelsen. Velger du en lys skjerm, får du et lys ut i rommet. Går du for en mørkere skjerm eller en som er "tett" i stoffet, får du mindre lys ut i rommet. 


ANBEFALT BRUK

  • Nydelig bordlampe på et sidebord eller større skjenk i stuen. Lampen dekorerer oppholdsrommet og bidrar til interiøret og en nydelig stemning. Dette er en lampe du blir glad av! 


MONTERING

  • Enkel montering - du trenger kun å skru inn lyspære og skru på skjermen du velger. 
  • Hvis du synes øverste del av pæreholderen ser skjev ut når du pakker ut lampen, skyldes dette at pæreholderen er justerbar. Du kan med et enkelt grep rette den til ønsket posisjon.


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære. Her anbefaler vi en matt pære som sørger for et jevnt lys. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Du trenger en lampeskjerm, og her anbefaler vi en skjerm som er 35 cm i diameter. Vår anbefalte skjerm finner du under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv fra lampefoten med en tørr og myk klut. Fettflekker kan fjerne fra metallet med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 
  • Tørk av støv fra skjermen med støvkost/swifferkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Bordlampen er en del av en serie med keramikk-lamper i forskjellige størrelser og fasonger. Alle er håndmalt og inspirert av kinesiske teknikker. Lampene er klassiske og trendy. De fungerer som et blikkfang i hjemmet og du kan sette ditt eget preg på lampen med valg av skjerm. Se utvalget hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Lampene til PR Home har et utpreget jordnært uttrykk. PR Home har belysning til både inne- og utebruk. De har base i Borås i Sverige, og startet som en interiørbutikk i 1983. Siden har utvidet til lamper og i dag finner du mange av deres lamper hos Christiania Belysning.

Spesifikasjoner
Varenr. 7330976078653
Produktnummer hos leverandør 1104610
Dimbar Nei
Farge Multi
Materiale Keramikk
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 15.5
Høyde i cm 46
Sokkel E27
Maks watt 40
Antall lyspærer 1
Anbefalt skjerm ø35, selges separat