Christiania Belysning Strømmen

Christiania Belysning, Strømmen

ÅPNINGSTIDER:

Man - Fre:
10.00-21.00

Lørdag:
10.00-19.00

Søndag:
Stengt

Christiania Belysning er en lampeforretning med solid fagkompetanse. Vår butikk på Strømmen Storsenter er vår lampebutikk på Romerike. Her finner du et utvalg av designlamper, i tillegg til lamper fra andre kjente merkevarer og vår egen kolleksjon.

Vi er fagekspertene innen belysning og i butikken på Strømmen Storsenter hjelper Olga og hennes team deg med å finne gode lysløsninger for ditt hjem. I denne butikken finner du også et større utvalg av merkevarer enn i kjedens øvrige butikker.

Er du ute etter lamper på Strømmen, ta turen innom!

Telefon:
474 52 555 (sentralbord)

Epost:
strommen@cblys.no

Adresse:
Støperiveien 5, 2010 Strømmen

Parkering

Om du skal besøke oss med bil, er det best å parkere i det nye parkeringshuset. Vår butikk ligger i overgangen mellom ny og gammel del av senteret.

Strømmen Storsenter har 2000 parkeringsplasser fordelt på to parkeringshus. Du parkerer gratis i to timer, deretter er prisen 10 kroner for påbegynte time nummer tre og 24 kroner for påbegynt time nummer tre. Senteret har til sammen 18 ladeplasser for el-bil der seks av dem er hurtigladere.

Kollektivtransport

Strømmen stasjon ligger få minutters gange fra senteret.

På grunn av smittefaren i forbindelse med Covid-19 viruset, gjør vi ekstra tiltak i våre butikker for å sørge for sikkerheten til våre kunder og ansatte. Les mer om disse tiltakene her.