Christiania Belysning Moss

Christiania Belysning, Moss

ÅPNINGSTIDER:

Man - Fre:
10.00-19.00

Lørdag:
10.00-16.00

Søndag:
Stengt

Christiania Belysning er en lampeforretning med solid fagkompetanse. Vår butikk i Varnaveien er vår lampebutikk i Moss. Her finner du et stort utvalg av designlamper, i tillegg til lamper fra andre kjente merkevarer og vår egen kolleksjon.

Vi er fagekspertene innen belysning og i butikken i Moss hjelper Elisabeth og hennes team deg med å finne gode lysløsninger for ditt hjem. Denne butikken er også lager for kjedens nettbutikk, og har derfor et større utvalg lamper lagerført enn øvrige butikker i kjeden.

Er du ute etter lamper i Moss, ta turen innom!

Book lysplanlegging i butikk

Trenger du hjelp til å belyse et helt rom? I Moss kan du nå booke time med en lysplanlegger. På 30 minutter lager vi sammen med deg en lysplan basert på dine behov med konkrete produktanbefalinger som løser dette.

Ett rom, 30 minutter, pris 390,-

Elisabeth, butikksjef på Christiania Belysning Ski

Butikkleder: Elisabeth

Telefon:
474 52 555 (sentralbord)

Epost:
varnaveien@cblys.no

Adresse:
Varnaveien 3, 1524 Moss

Parkering

Om du besøker oss med bil, parkerer du enkelt på egne parkeringsplasser rett utenfor butikken. Her kan du kjøre helt frem til døren.

På grunn av smittefaren i forbindelse med Covid-19 viruset, gjør vi ekstra tiltak i våre butikker for å sørge for sikkerheten til våre kunder og ansatte. Les mer om disse tiltakene her.