Christiania Belysning Lagunen

ÅPNINGSTIDER:

Man - Fre:
10.00-21.00

Lørdag:
10.00-18.00

Søndag:
Stengt

Christiania Belysning er en lampeforretning med solid fagkompetanse. Vår butikk på Lagunen er vår lampebutikk i Bergen. Her finner du et utvalg av designlamper i tillegg til lamper fra andre kjente merkevarer og vår egen kolleksjon.

Vi er fagekspertene innen belysning og i butikken på Lagunen hjelper Mariann og hennes team deg med å finne gode lysløsninger for ditt hjem. 

Er du ute etter lamper i Bergen, ta turen innom!

Mariann, butikksjef på Christiania Belysning Lagunen

Butikkleder: Mariann

Telefon:
474 52 555

Epost:
lagunen@cblys.no

Adresse:
Laguneveien 1, 5239 Rådal

Parkering

Om du besøker oss med bil, er det best å parkere på parkeringsplassen ved Renseriet og Egon. Fra den inngangen går rulletrappen rett opp til vår butikk.

Lagunen Storsenter har 2200 parkeringsplasser hvorav over halvparten er i parkeringshus. De to første timene er gratis. Utover dette er prisen 12 kroner per påbegynte halvtime. Senteret har også 15 flexiladere og 2 hurtigladere for el-bil.

Kollektivtransport

Kollektivtilbudet rundt Lagunen er meget bra. Bussterminalen som ligger kloss til senteret, er knutepunktet for samtlige busser til/fra Fana - Ytrebygda - Austevoll - Åsane terminal - Oasen terminal - Flybusser og Bergen Sentrum.

For å komme fra Sentrum eller fra Bergen Lufthavn til Lagunen tar du i de fleste tilfeller Bybanen. Bybanen går ca hvert 8. minutt og noe oftere i rush-tiden.