LE KLINT

Lamella gulvlampe H150 - hvit/sort

Lamella gulvlampe er en moderne klassiker fra Le Klint som gir et behagelig blendefritt lys. Lampen er et designikon, håndlaget i Danmark. Skjermen består av håndbrettet papir og basen er i sort metall. Den passer utmerket ved sofa eller i en mørk krok. Mer info finner du under.
- +
kr 11 895
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Lamella gulvlampe fra Le Klint er et dansk designikon som gir et behagelig, blendefritt og rundstrålende lys ut i rommet. Skjermen er i håndbrettet papir, og har en delikat sort metallkant i topp og bunn. Også basen er laget i sort metall. Lampen er 150 cm høy og skjermen er 46 cm i diameter. Den kommer med en sort ledning på tre meter og fotbryter på ledningen. 


ANEBFALT BRUK

  • Nydelig ved en sofaen.
  • Perfekt til å lyse opp en mørk krok. 


MONTERING

Kun enkel montering trengs. 


TILBEHØR

Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære for å sikre jevn lysspredning. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør for best resultat. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN
Lamella gulvlampe er en del av en serie der du finner bordlamper, taklamper og gulvlamper. Serien er designet av duoen Takagi og Homstvedt for Le Klint. Lampen har en klassisk design med et moderne snitt over seg. Den har inspirasjon fra undersiden til en sopps hatt, noe som gir de flotte buede kurvene. Dette kalles lameller, og har gitt navn til lampen. 

Disse lampene har også blåst liv i en gammel produksjonsteknikk, kalt PLICA-teknikken, som gjør det mulig å lage buede pliseér, som gir lampene sin myke siluett. Det organiske uttrykket kombineres med metalldetaljer i topp og bunn, som fås i sort, børstet og gyllenfarget alluminium. 

OM LEVERANDØREN
Le Klint er en dansk merkevare og en av de fremste ambassadørene for dansk design og håndverkstradisjon. Alle Le Klints lamper produseres på deres fabrikk i Odense i Danmark, der hver enkelt skjerm brettes for hånd. De brettede skjermene er deres DNA og er blitt verdenskjent og anerkjent. 
Spesifikasjoner
Varenr. 5703387033214
Produktnummer hos leverandør 332B
Dimbar Ja
Farge Hvit/sort
Materiale Plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 46
Høyde i cm 150
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 15