Personlig service

 

I Christiania Belysning er vi belysningsspesialister som hver dag jobber for bedre belysning i norske hjem. Derfor er også vår kundeservice på telefon og e-post bemannet av ansatte med lang erfaring med lamper og belysning som kan hjelpe deg velge riktig lampe til ditt bruk. Spør oss om råd - vi hjelper gjerne!
PERSONLIG

Hos Christiania Belysning sin kundeservice møter du enten Bente, Edith eller Celine. De sitter klare for å gi råd tilpasset dine behov. Har du startet en sak med en av dem, vil samme person følge deg videre.

KOMPETENT

Alle som sitter med kundeservice har mange års erfaring med lamper og belysning, og du vil derfor få god kjøpshjelp når du trenger det. I tillegg til kundeservice, jobber alle tre i en Christiania Belysning butikk.

TILGJENGELIG

Det er enkelt å komme i kontakt med våre kompetente kundeservice medarbeidere. Du kan ta kontakt gjennom telefon, chat eller email. De vil svare så fort de kan, hverdager kl. 10-16.

Tlf: 474 52 555

Email: kundeservice@cblys.no


PAKKING

Vårt nettlager er i Moss, der Morten etterstreber at alle ordre som kommer inn før 12 sendes fra oss samme dag. Varer på eksternt lager er angitt med hvor mange dager ekstra det tar å få varen inn til oss før vi kan sende den videre til deg.


Trenger du hjelp og inspirasjon?