Bytte av varer

Har du mottatt en vare du ønsker å bytte, gjøres dette ved at du returnerer varen du har mottatt og legger inn en ny ordre på varen du ønsker å bytte til. Du kan returnere en vare inntil 30 dager etter kjøp. Varen må returneres per post til nettbutikken og i produktets originalemballasje. Du betaler selv returporto. Du kan dessverre ikke bytte varer kjøpt i nettbutikken i våre fysiske butikker.


 

Fremgangsmåte:

For å sende returen via post, må du gjøre følgende:  

  1. Fyll ut returskjemaet vedlagt din ordrebekreftelse. Husk å angi returårsak.
  2. Legg returskjemaet sammen med det du skal returnere. Mangler du returskjema kan du laste det ned HER.
  3. Merk pakken med adresse:
    Christiania Belysning
    Varnaveien 3
    1524 Moss


Ved reklamasjoner dekker vi frakten for deg. Husk å pakke varen godt inn med riktig emballasje for å unngå skade. Du er ansvarlig for varen frem til den er mottatt hos oss. 

 

Tilbakebetaling ved retur:

Når vi har behandlet returen, sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Har du betalt med kort vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Tilbakebetalingen skjer innen 7–14 virkedager, etter at vi har gitt beskjed til Klarna  om refundering. Du kan logge deg inn på din Klarna-konto på deres sider for å få oversikt over dine utestående beløp samt betalingsinformasjon.