Ikoniske designlamper fra Louis Poulsen. Banner Ikoniske designlamper fra Louis Poulsen. Banner

(RE)DISCOVER ICONS

Louis Poulsen har lamper med klassisk design som tåler tidens tann. (Gjen)oppdag ikoniske design av verdenskjente designere som PH Artichoke (PH Kongle) av Poul Henningsen, Panthella av Verner Panton, AJ Gulvlampe av Arne Jacobsen og Patera av Øivind Slaatto.  

Hva er et designikon?

 

For å skape et ikon er det flere elementer som må være på plass. Ett av disse er tidløshet. Designets evne til å representere en spesifikk tidsepoke og et område, samtidig som det skal passe inn i ethvert hjem mange år senere. Et annet element er god kvalitet og funksjon.

Designikoner blir ofte brukt som inspirasjonskilde til å lage lamper som ligner, og er også førende trendsettere. 

Her finner du lamper fra Louis Poulsen som er etablerte designikoner - som har vært, er og vil bli storfavoritter uavhengig av generasjon. Med andre ord: Tidløse designikoner. 

Ikoniske designlamper fra Louis Poulsen i et rom. Foto.Ikoniske designlamper fra Louis Poulsen i et rom. Foto.

Utforsk ikonene

PH5 taklampe - se alle her. PH5 taklampe - se alle her.
PH 5

PH 5 lampe er laget slik at uansett hvilken lyspære du velger å bruke, vil lampen gi et behagelig og blendefritt lys. Perfekt over spisebordet for store og små! Klassikeren er designet av Poul Henningsen.

Se alle PH Kongle /PH Artichoke her. Se alle PH Kongle /PH Artichoke her.
PH Kongle

PH Kongle fra Louis Poulsen er et designikon fra 1958, designet av Poul Henningsen. Lampen, som også blir kalt for PH Artichoke og Konglelampen, er håndlaget og består av en rekke små blader som slipper ut et mykt, behagelig lys.

Se Patera taklampe fra Louis Poulsen her. Se Patera taklampe fra Louis Poulsen her.
Patera

Patera taklampe er en del av Patera-serien som er designet av Øivind Slaatto. Taklampen gir myk, dynamisk belysning til rommet. Lampene er laget for å være vakre å se på fra alle vinkler, og de endrer uttrykk ut fra hvilken vinkel du ser den fra.

Se PH 3/2 bordlampe fra Louis Poulsen her. Se PH 3/2 bordlampe fra Louis Poulsen her.
PH 3/2

PH 3/2 bordlampe fra Louis Poulsen er en klassisk lampe som er designet av Poul Henningsen. Lampen har en skjult lyskilde og avgir derfor kun reflektert lys. Nydelig lampe med opalglass som kommer i flere farger. 

Se PH 80 gulvlampe fra Louis Poulsen her. Se PH 80 gulvlampe fra Louis Poulsen her.
PH 80

PH 80 gulvlampe fra Louis Poulsen er en klassisk lampe som gir behagelig, mykt lys til rommet. Den røde reflektoren sørger for at lyset blir varmt og stemningsfullt. Super lampe i en mørk sone du trenger å lyse opp eller ved sofaen. 

Se Panthella bordlampe i hvit her. Se Panthella bordlampe i hvit her.
Panthella bordlampe

En ikonisk bordlampe med organiske former og en stilren utførelse. Lampen har en akrylskjerm som sprer lyset jevnt i rommet rundt seg. Bruk den på en skjenk eller et sidebord for stemningsfull belysning.

Se AJ Garden utelampe fra Louis Poulsen her. Se AJ Garden utelampe fra Louis Poulsen her.
AJ Garden

AJ Garden fra Louis Poulsen er en pullert som passer ypperlig til å lyse opp sti og gangsoner og gi deg oversikt over omgivelsene. AJ Garden er en del av AJ-serien, designet av Arne Jacobsen. Klassisk ikon - perfekt til utemiljøet. 

Se AJ gulvlampe i sort herSe AJ gulvlampe i sort her
AJ gulvlampe

AJ gulvlampe er et designikon fra Louis Poulsen, formgitt av Arne Jacobsen i 1957. Dette er en stilsikker leselampe som setter særpreg på stuen. Vinkelen på skjermen lar deg justere hvor lyset spres. Perfekt å bruke ved godstol eller sofa.

Se AJ Oxford fra Louis Poulsen her. Se AJ Oxford fra Louis Poulsen her.
AJ Oxford

AJ Oxford bordlampe fra Louis Poulsen er perfekt på nattbord og skjenk, og bidrar til en behagelig atmosfære. AJ Oxford gir et mykt, jevnt lys ut i rommet gjennom glasskjermen.


.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.