KVALITETSLAMPER

Lamper på budsjett

Dyrtid med økte utgifter på alle plan går ikke hus forbi. Mange merker dette godt på lommeboka, og må prioritere hardere enn før. 

I litt trangere tider holder mange seg mer hjemme. Fokus på å skape en lun, trivelig og avslappende atmosfære hjemme blir dermed enda viktigere: Å skape et sted der vi kan legge alt til side og senke skuldrene. Lys er avgjørende for å skape stemning. 

En flott kvalitetslampe trenger heldigvis ikke å koste skjorta. Hos oss finner du nydelige lamper til ethvert bruk og enhver smak som også er litt snillere mot lommeboka. 

La deg inspirere! 

 

Freya bordlampe fra Nordlux tilfører en lunhet i stua. Med sin organiske form og dempet, nedadrettet lys er dette en super lampe på TV-benken, en skjenk eller i vinduskarm. Freya kommer også i en taklampe - fine å kombinere sammen.

Zanta bordlampe er en trendy keramikklampe i årets mest populære farge; koboltblå. Den er i to størrelser, og med valgfri lampeskjerm kan du sette ditt personlige preg på lampen. Bordlampen tilfører en eksklusivitet og er svært budsjettvennlig.

Arcello oppladbar bordlampe fra Nordlux er en nydelig, liten stemningsskaper. Oppladbare lamper har den fordelen at de kan tas med hvor du vil, og bidra til en deilig stemning der du er. Arcello kan brukes ute og inne, og lyser oppmot 20 timer. Kommer i antrasitt og brunert bronse.


Kundefavoritter

Her har vi samlet noen av kundenes favorittlamper som bidrar til å gi hjemmet en lun og stemningsfull atmosfære og att på til en litt ekstra snille mot lommeboka. Skap din egen koselige oase med lys og lamper! 

Miami vegglampe - sand
MS BELYSNING
Miami vegglampe - sand
kr 489
Miami vegglampe turkis
MS BELYSNING
Miami vegglampe - turkis
kr 489
Miami gulvlampe - oker
MS BELYSNING
Miami gulvlampe H135 - oker
kr 1 719
Miami gulvlampe sort
MS BELYSNING
Miami gulvlampe H135 - svart
kr 1 719

Kanskje du også er interessert i dette?