Krukkelamper fra PR HomeKrukkelamper fra PR Home
DEKORATIVE

Lamper i porselen & keramikk

Lamper i porselen og keramikk er på full fart tilbake i trendbildet.

Mange husker kanskje disse type lampene fra besteforeldre og flere generasjoner tilbake. Nå får lamper i porselen og keramikk en velfortjent renessanse. Et bevis på at materialene og mønstrene tåler tidens tann. 

Dekorer hjemmet med flotte bordlamper inspirert av tradisjonsrik kinesisk og japansk malerkunst. Sett ditt personlige preg på lampen med valg av lampeskjerm, og match den med resten av interiøret. 

La deg inspirere!

Fang Hong bordlampe fra PR Home er nydelig på en skjenk. Lampefoten er håndmalt og lampeskjermen velger du fritt. En tidløs og nydelig klassiker. 

Zanta bordlampe er en lekker bordlampe i trendy koboltblå. Den kommer i to størrelser, og er et superfresht og budsjettvennlig blikkfang!

Li Na bordlampe fra PR Home er en sikker vinner i hjemmet. Basen er håndmalt og i flotte farger. Skjermen kjøpes separat og skjermen du velger endrer uttrykket på lampen. Vi anbefaler en skjerm som er 35 cm i diameter. 


Våre favorittlamper

Her har vi samlet noen av våre favorittlamper i keramikk og porselen. Fresh opp hjemmet med dekorative bordlamper og sett ditt eget preg på dem med valgfri skjerm. Mange av bordlampene er håndmalte!

Bordlampe koboltblå
MS BELYSNING
Zanta bordlampe H39 - kobolt blå
Tilbudspris kr 419 Vanlig pris kr 699
Sally bordlampe - brun
PR HOME
Sally bordlampe - brun
kr 2 099

Kanskje du også er interessert i dette?