Panthella 320 bordlampe i messing fra Louis PoulsenPanthella 320 bordlampe i messing fra Louis Poulsen
TRENDER 2023

Fargeklatten

Farger påvirker humøret vårt, og det er positive, livlige farger som er helt i trendbildet! Vi får inn masse modige farger, som står fint i kontrast til harmoniske jordtoner

Vi omfavner fargerike lamper som sentral del av interiøret. 

Det går i hele regnbuens farger, med koboltblå i førersetet, og rødtoner, oransje og rosa som følger hakk i hæl. Resten av regnbuen følger tett etter. En mangfoldig gjeng med farger vi blir glade av! 

Utforsk våre fargerike lamper (trykk deg videre):

Rød - styrkende og modig

Hvert år utnevner Pantone én fargenyanse som er definerende for året. I 2023 er det Viva Magenta. Dette er en sterk rødfarge med hint av rosa. Fargen symboliserer mot, styrke og fryktløshet. I tillegg legges forandring og motstandsdyktighet i fargesymbolikken. 

Begrunnelsen for årets farge er følgende: – Vi trenger styrke nå, og om du skal finne det, så er det i den røde familien.

 


Gul og oransje - gladfarger

Gladfargene oransje og gul er helt i trendbildet. Ta vel imot lampene i disse fargetonene og piff opp hjemme ditt med disse lykkepillene. Det er nemlig ingen hemmelighet at farger påvirker humøret vårt. 

Visste du at ... I nettbutikken kan du sortere lamper etter farge. 

Belysning er en stor del av interiøret. Det er samspillet mellom lampene i et rom som gir godt lys.

Frittstående lamper, som gulvlamper, vegglamper, plafonder, taklamper, bordlamper, leselamper og oppladbare lamper får stadig større plass.


Grønn - tilbake til naturen

Harmoniske grønnfarger og sterke grønnfarger er en sentral del av fargetrenden. Mange av oss søker tilbake til naturen, og fargen grønn symboliserer gjerne natur, liv og vår.

Vi dekorerer gladelig hjemmene våre med grønne planter og maler veggene i harmonisk grønn. Hva med å dekorere med grønne lamper? 

Flere farger i hjemmet, krever også mer av belysningen. Siden vi først opplever lyset når det treffer en flate, er det logisk at lyset endrer seg når vi gjør endringer i omgivelsene.

Fargegjengivelse og lysstyrke henger uløselig sammen, og med flere farger trenger du gjerne mer lys og riktig lys. Vil du vite hvordan? Få råd tilpasset ditt hjem her! 


Blå - årets trendvinner

I en verden av uforutsigbarhet, søker vi til en indre balanse, og med vann som inspirasjonskilde og symbol er blåtoner en trend i år. Blant alle blånyanser er særlig koboltblå den store trendvinneren. 

Flowerpot er en ikonisk lampe inspirert av Flowerpower-bevegelsen i 1968. Designet av Verner Panton for &Tradition er dette en favoritt i hjem verden over!

Kommer i oppladbare bordlamper, taklamper i flere størrelser, bordlamper med ledning og vegglamper. Hos oss finner du hele serien i årets farger!


Rosa & lilla - klokt valg

Rosa og lilla er en del av trendbildet, alt fra sarte pasteller til knæsje nyanser.

Rosa forbindes gjerne med følsomhet og energi, mens lilla symboliserer gjerne åndelighet og visdom. I lampenes verden er rosa og lilla svært dekorativ og fungerer som skikkelig blikkfang. Et godt valg! 

PH 5 mini taklampe fra Louis Poulsen i rosa, lys på
LOUIS POULSEN
PH 5 mini taklampe - rosa-nyanser
kr 7 340
Eos Large taklampe fra Umage i rosa, lys på
Oppheng selges separat
UMAGE
Eos Large Ø65 - lys rosa
Tilbudspris kr 2 639 Vanlig pris Veil. pris kr 3 299

Kanskje du også er interessert i dette?