FLAVIA LAMPS

Flavia mini bordlampe H48 - sand/m london beige skjerm

Flavia bordlampe er en nydelig stemningslampe med lysende lampefot og -skjerm. Lampefoten er i munnblåst glass og gir en marmomert effekt når den lyser. Skjermen er håndlaget, og gir en varm lyseffekt. Perfekt i stua. Mer info under.
- +
kr 3 999
Færre enn 5 på nettlager
15+ på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
15+ på butikklager
Mer om dette produktet
Flavia bordlampe er en designlampe av høy kvalitet. Den har en lysende lampefot- og skjerm. Den er laget for hånd og hver lampe er helt unik. Lampefoten er i munnblåst opalglass, lakkert med et tynt beige lag utenpå. Opalglasset sørger for jevn lysspredning, og den beige hinnen gir en marmorert effekt når lampefoten er slått på. Du kan selv velge om du vil ha lyset tent i basen, kun skjermen eller begge deler, ved å ta ut lyspæren. Skjermen er inkludert, og er håndlaget, og er semitransparent. Den gjør lyset diffust og koselig. Flavia bordlampe kommer med en ledning på 2,5 meter til stikk, og en bryter på rett ved sokkelen. 
NB: Merk at lakken på lampefoten er svært tynn for å gi den gitte effekten. Små ujevnheter i denne overflaten er ikke å anse som en feil, og er derfor ikke reklamasjonsberettiget. 

ANBEFALT BRUK
Flavia bordlampe er super som stemningslampe i stua. Sett den på en skjenk eller sidebord. 

MONTERING
Hvis du ikke vil ha lyspæren tent i lampefoten, kan du skru en ut. 

TILBEHØR
  • Det medfølger en LED G9-lyspære til lampefoten. 
  • Vi anbefaler en matt lyspære med 3-trinnsdimming til den semitransparante lampeskjermen, for å få en jevn lysspredning. 3-trinn med lysstyrke som er integrert i lyspæren, gjør at du kan få en dimmeeffekt ved å bruke bryteren, og tilpasse lysmengde ut fra behov. Se den i anbefalt tilbehør. 

VEDLIKEHOLD
Tørk av støv med en støvkost. 

OM DESIGNET/SERIEN
Flavia bordlampe fra Thawaru er et resultat av ekte håndverk. Hver lampe er helt unik, siden de er laget for hånd. Kombinasjonen av munnblåst glass og silkeskjerm gir det litt tradisjonelle utseende en helt ny vri og lampene er omfavnet av designverden og interiørentusiaster. Hos oss får du fire populære modeller i flere fargekombinasjoner: Flavia mini, Flavia, Renata og Augusta. 

OM LEVERANDØREN
Thawaru er et spansk lampemerke basert i Barcelona. Deres hovedfokus er innovativ og dekorativ belysning. Thawaru startet som en liten familiebedrift i Barcelona som ble grunnlagt av to søstre. Hos Christiania Belysning får du et godt utvalg av deres lamper. 
Spesifikasjoner
Varenr. 5714198009503
Produktnummer hos leverandør FSM-105/C-02
Dimbar Nei
Farge Sand/Beige
Materiale Glass/Tekstil
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 20
Høyde i cm 48
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 40
Anbefalt skjerm Skjerm inkludert