FLAVIA LAMPS

Flavia bordlampe H70 - negra m/seda gris verde skjerm

Flavia bordlampe er en nydelig stemningslampe med lysende lampefot og -skjerm. Lampefoten er i munnblåst opalglass, med et tynt sort lakkert lag utenpå. Skjermen er håndlaget i silke, og gir en varm lyseffekt. Perfekt i stua. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 999
Færre enn 5 på nettlager
25+ på butikklager
Mer om dette produktet
Flavia bordlampe er en designlampe av høy kvalitet. Den har en lysende lampefot- og skjerm. Den er laget for hånd og hver lampe er helt unik. Lampefoten er i munnblåst opalglass, lakkert med et tynt sort lag utenpå. Opalglasset sørger for jevn lysspredning, og den sorte hinnen gir en marmorert effekt når lampefoten er slått på. Du kan selv velge om du vil ha lyset tent i basen, kun skjermen eller begge deler, ved å ta ut lyspæren. Skjermene er håndlaget, og er semitransparent. Den gjør lyset diffust og koselig. Flavia bordlampe kommer med en ledning på 2,5 meter til stikk, og en bryter ved sokkelen. 
NB: Merk at lakken på lampefoten er svært tynn for å gi den gitte effekten. Små ujevnheter i denne overflaten er ikke å anse som en feil, og er derfor ikke reklamasjonsberettiget. 

ANBEFALT BRUK
Flavia bordlampe er super som stemningslampe i stua. Sett den på en skjenk eller sidebord. 

MONTERING
Hvis du ikke vil ha lyspæren tent i lampefoten, kan du skru en ut. 

TILBEHØR
  • Det medfølger en LED G9-lyspære til lampefoten. 
  • Vi anbefaler en matt lyspære med 3-trinnsdimming til den semitransparante lampeskjermen, for å få en jevn lysspredning. 3-trinn med lysstyrke som er integrert i lyspæren, gjør at du kan få en dimmeeffekt ved å bruke bryteren, og tilpasse lysmengde ut fra behov. Se den i anbefalt tilbehør. 

VEDLIKEHOLD
Tørk av støv med en støvkost. 

OM DESIGNET/SERIEN
Flavia bordlampe fra Thawaru er et resultat av ekte håndverk. Hver lampe er helt unik, siden de er laget for hånd. Kombinasjonen av munnblåst glass og silkeskjerm gir det litt tradisjonelle utseende en helt ny vri og lampene er omfavnet av designverden og interiørentusiaster. Hos oss får du fire populære modeller i flere fargekombinasjoner: Flavia mini, Flavia, Renata og Augusta. 

OM LEVERANDØREN
Thawaru er et spansk lampemerke basert i Barcelona. Deres hovedfokus er innovativ og dekorativ belysning. Thawaru startet som en liten familiebedrift i Barcelona som ble grunnlagt av to søstre.
Spesifikasjoner
Varenr. 5714198008292
Produktnummer hos leverandør FN-01/C-15
Dimbar Nei
Farge Sort marmorert/Grågrønn
Materiale Glass/Silke
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 30
Høyde i cm 70
Sokkel E27
Maks watt 40
Antall lyspærer 1
Anbefalt skjerm Skjerm inkludert
Monteringsanvisning Last ned