Skjerm selges separat
PR HOME

Fang Hong bordlampe H38 - blå rutet

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Fang Hong bordlampe fra PR Home er en nydelig bordlampe i keramikk inspirert av gammelt kinesisk porselen. Lampefoten er håndmalt og lampeskjerm kan du velge fritt. En tidløs, nydelig klassiker, perfekt på et sidebord i stua. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 099
Bestillingsvare: På vårt lager i juni
Mer om dette produktet

Fang Hong bordlampe fra PR Home er en nydelig interiørlampe i keramikk og inspirert av gamle kinesiske teknikker. Lampen er håndmalt og veldig dekorativ. Lampefoten er 38 cm i høyden, og 22,5 cm i bredden. Bordlampen trenger en skjerm som må kjøpes i tillegg, og her kan du velge hva som passer deg. Lampen har bryter på ledningen. Hvordan lyset blir er litt avhengig av hvilken type lampeskjerm du velger, men uansett vil en lampeskjerm gi en lunhet og mykhet til lysopplevelsen. Velger du en lys skjerm, får du et lys ut i rommet. Går du for en mørkere skjerm eller en som er "tett" i stoffet, får du mindre lys ut i rommet. 


ANBEFALT BRUK

  • Nydelig bordlampe på en sidebord eller større skjenk i stuen. Lampen dekorerer oppholdsrommet og bidrar til interiøret og en nydelig stemning. 


MONTERING

  • Enkel montering - du trenger kun å skru inn lyspære og skru på skjermen du velger. 
  • Hvis du synes øverste del av pæreholderen ser skjev ut når du pakker ut lampen, skyldes dette at pæreholderen er justerbar. Du kan med et enkelt grep rette den til ønsket posisjon.


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære. Her anbefaler vi en matt pære som sørger for et jevnt lys. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Du trenger en lampeskjerm, og her anbefaler vi en skjerm som er 35 cm i diameter. Vår anbefalte skjerm heter Alva, og du finner den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv fra lampefoten med en tørr og myk klut. Fettflekker kan fjerne fra metallet med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 
  • Tørk av støv fra skjermen med støvkost/swifferkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Bordlampen er en del av en serie med keramikk-lamper i forskjellige størrelser og fasonger. Alle er håndmalt og inspirert av kinesiske teknikker. Lampene er klassiske og trendy. De fungerer som et blikkfang i hjemmet og du kan sette ditt eget preg på lampen med valg av skjerm. Se utvalget hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Lampene til PR Home har et utpreget jordnært uttrykk. PR Home har belysning til både inne- og utebruk. De har base i Borås i Sverige, og startet som en interiørbutikk i 1983. Siden har utvidet til lamper og i dag finner du mange av deres lamper hos Christiania Belysning.


Spesifikasjoner
Varenr. 7330976068425
Produktnummer hos leverandør 1103811
Dimbar Nei
Farge Blå/Hvit
Materiale Keramikk
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 22.5
Høyde i cm 38
Sokkel E27
Maks watt 40
Antall lyspærer 1
Anbefalt skjerm ø35, selges separat