-20%
101 COPENHAGEN

Drop bulb taklampe - grå

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En skulputurell taklampe i messing fra 101 Copenhagen. Den har 14 justerbare armer som gir stor fleksibilitet. Drop har åtte opale glasskupler der lyset skinner jevnt gjennom og gir et behagelig rundtstrålende lys i rommet. Taklampen er både innovativ og modernistisk. Et kult smykke i et stort rom. Denne lampen trenger åtte lyspærer med E14-sokkel, se dem i anbefalt tilbehør. Mer info og flere spesifikasjoner finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 11 196 Vanlig pris kr 13 995
Bestillingsvare: På vårt lager om 12-14 virkedager
Mer om dette produktet

Dropbulb taklampe fra 101 Copenhagen er en skulputurell taklampe med 14 justerbare armer og åtte opale glasskupler. Dette gir deg fleksibiliteten til å justere armene og endre uttrykket på lampen.


Taklampen er i dansk design, laget av Kristian Sofus Hansen og Tommy Hydahl. De lot seg inspirere av dansk modernisme og ikoniske og eksperimentell lampedesign fra 1950-tallet. Kombinasjonen og metall og opalt glass er både litt røft, livlig og mykt på en og samme tid. De dråpeformede lampeskjermene sprer lyset jevnt.


Drop chandelier er 1,55 m lang og 1,02 meter bred. Har du et stort rom, takhøyde på over 3 meter, eller et langt spisebord, er denne lampen helt super. Er det lavere under taket eller har du et mindre rom kan vi anbefale Drop bulb mini. 


Drop taklampe er nydelig som smykke i rommet. Med sin industrielle look og levende struktur passer Drop taklampe godt til moderne hjem og hytter, og er kul å kombinere med flere stiler. 


Til denne lampen anbefaler vi åtte lyspærer med E14-sokkel og 3000 kelvin for optimalt lys. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


Drop taklampe kommer i flere fargekombinasjoner og tre ulike varianter: Drop Chandelier taklampe, Drop Mini, Drop bulb mini og Drop bulb taklampe. 

Spesifikasjoner
Varenr. 4251501403043
Produktnummer hos leverandør 111093
Dimbar Ja
Farge Grå
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 0.85
Lystype Funksjonslys
Bredde i cm 120
Lengde i cm 155
Antall lyspærer 8
Sokkel E14
Maks watt 4.5