Komorebi - Bærekraftige lamper i tre fra Umage. Dansk designlampeKomorebi - Bærekraftige lamper i tre fra Umage. Dansk designlampe

Ina - lamper som skaper stemning

Ina er en budsjettvennlig lampeserie fra MS Belysning. Du får Ina som bordlampe, taklamper, og vegglampe. Alle lampene kommer i to varianter; med opalglass og sotet, klart glass.

Ina lampene har alle elegante riller i glasset og er av god kvalitet, samtidig som de har en snill pris for lommeboka. Lampene med det opale glasset gir godt, jevnt lys ut i rommet og bidrar til det allmenne lyset. Lampene med sotet, klart glass gir svakt og lunt lys til omgivelsene, og bidrar til en behagelig atmosfære.

Ina vegg- og bordlampe

Ina bordlampe bidrar til en lun stemning. Den opale skjermen gir mer lys til rommet og sprer lyset jevnt rundt seg, mens den sotede skjermen gir lunt og lite lys. Superfine lamper i en vinduskarm, på en skjenk eller sidebord. 

Ina vegglampe er nydelig ved speil! Også fin i en gang eller stuen for å gi litt ekstra lys der det trengs. 

Ina vegglampe - opal
MS BELYSNING
Ina vegglampe - opal
kr 1 399
Ina vegglampe - sotet
MS BELYSNING
Ina vegglampe - smoke
kr 1 399
Ina bordlampe -. smoke/sotet
MS BELYSNING
Ina bordlampe - smoke
kr 1 179
Ina bordlampe opal glass
MS BELYSNING
Ina bordlampe - opal
Tilbudspris kr 825 Vanlig pris kr 1 179

Ina taklamper

Ina taklamper kommer i tre versjoner. Du har en enkel takpendel, en rondell med tre lamper plassert i ulike høyder, og en langbordslampe med tre stykker på rekke. 

Rondellen passer utmerket i et trapp, mens langbordslampen gjør seg godt over et langbord. Ina taklampe passer både i et vindu eller til å henge flere på rekke, og gir deg slik sett større fleksibilitet. 


Liker du Ina?

Da vil du like andre lamper fra MS Belysning. Her finner du designlamper i nordisk stil, av høykvalitets materialer og ekte lidenskap for miljøet.