Komorebi - Bærekraftige lamper i tre fra Umage. Dansk designlampeKomorebi - Bærekraftige lamper i tre fra Umage. Dansk designlampe

Versale fra Design For The People

Versale er en lampeserie designet av Anker Studio for Design For The People. Designet er selve symbolet på skandinavisk minimalisme skåret helt ned til kjernen. Du finner taklamper, bordlamper og gulvlamper i serien. Det er ofte fint å kombinere lamper i samme serie for å skape en helhet i hjemmet. 

Versale bordlampe

Versale bordlampe er en minimalistisk bordlampe i nordisk design, som gjør seg godt på et sidebord, en skjenk eller et nattbord. Her bidrar den med ekstra lys, samt er et vakkert interiørelement. Bordlampen lyser nedover og sprer lyset jevnt og mykt over en ganske stor flate og gjennom en matt diffuser. Skjermen kan justeres. Versale bordlampe kommer i sort og hvit. 

Versale gulvlampe

Versale gulvlampe er en minimalistisk gulvlampe i nordisk design, som gjør seg godt ved sofaen i stuen. Gulvlampen lyser nedover og sprer lyset jevnt og mykt gjennom en matt diffuser. Versale bidrar til en behagelig atmosfære i stuen. Skjermen kan vippes opp og ned. Versale gulvlampe kommer i sort og hvit. 

Versale taklampe

Versale taklampe er perfekt over spisebord! En minimalistisk taklampe i nordisk design og i tre farger. Den gir svært godt og jevnt lys, og styrer lyset ned. Taklampen har en rundt skjerm og et matt deksel som dekker undersiden. Dekselet sørger for jevn lysspredning, hindrer blending, og gjør lyset mykt. 

Versale taklampe i hvit over spisebord
DESIGN FOR THE PEOPLE
Versale taklampe Ø50 - hvit
kr 2 799
Versale taklampe i sort over spisebord
DESIGN FOR THE PEOPLE
Versale taklampe Ø50 - sort
kr 2 799

Liker du Versale?

Da vil du like andre lamper fra Design For The People. Her finner du designlamper i nordisk stil, av høykvalitets materialer og ekte lidenskap for miljøet.