LE KLINT

Carronade taklampe pendel medium - sand/aluminium/eik

Carronade taklampe fra Le Klint er en kul og minimalistisk designlampe som gir rettet og godt lys. Du kan justere vinkelen og dermed lysretningen helt enkelt. Taklampen har et frontdeksel som sørger for et mykt og behagelig lys og motvirker blending. Bruk over kjøkkenbenk/-øy, ved seng eller i trapp. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 12 695
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Carronade taklampe fra Le Klint er en stilren designlampe som gir rettet og godt lys. Du kan justere vinkelen og dermed lysretningen helt enkelt, ved å feste den i ønsket vinkel ved å stramme med en umbraco i nippelen. Taklampen har et frontdeksel som sørger for et mykt og behagelig lys og motvirker blending. Den er 20 cm i diameter og kommer med en ledning på to meter. 


ANBEFALT BRUK

  • Utmerket over kjøkkenbenk/-øy. Taklampen fungerer også godt i nærheten av koketopp, da du kan vinkle skjermen. 
  • Kjempefin lampe ved senga, da den lar deg styre lysretningen. 
  • Veldig kult å bruke tre stykker sammen i en trapp. Da kan du vinkle lyset litt ulike veier og lyse opp et stort område og skape litt lysspill. 


MONTERING

Skal du ha den over kjøkkenbenk eller kjøkkenøy, anbefaler vi at du monterer den ca. 75-90 cm over benkflaten og ca. i pannehøyde.


TILBEHØR

  • Vi anbefaler en matt lyspære for å sikre jevn lysfordeling. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • VI anbefaler å bruke dimmer til lampen din, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Carronade er en serie lamper fra Le Klint. De er designet av den svenske designeren Markus Johansson. Ideen til designet er inspirert av formen på en kanon. Serien består av en liten, mellom og stor spotpendel, en liten og en stor bordlampe, samt en multifleksibel gulv- og leselampe. De kommer i flere farger. Hos Christiania Belysning får du utvalgte modeller. 


OM LEVERANDØREN
Le Klint er en dansk merkevare og en av de fremste ambassadørene for dansk design og håndverkstradisjon. De er særlig kjent for lamper med brettet skjerm etter gammel tradisjon, og disse er håndlaget i Odense, Danmark. Le Klint har blitt verdenskjent og anerkjent for deres særegne lamper. Hos Christiania Belysning får du et solid utvalg.  
Spesifikasjoner
Varenr. 5703387160101
Produktnummer hos leverandør 160MS
Dimbar Ja
Farge Sand/Aluminium/Eik
Materiale Metall/Aluminium/Eik
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 2
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 20
Høyde i cm 36
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 15