NYHET
NORTHERN

Butterfly vegglampe - mørkegrønn

En sofistikert vegglampe med et minimalistisk design som gir et indirekte, varmt lys. Med sitt enkle og dekorative design er Butterfly vegglampe fin alene eller flere på rad. Lysspillet lampen skaper er atmosfærisk og behagelig. Passer perfekt på soverommet, i stuen eller i gangen. Vegglampen gir et subtilt løft til rommet den befinner seg i. For lyspæreanbefaling og andre spesifikasjoner, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 490
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Butterfly er en sofistikert og minimalistisk vegglampe, designet av Sven I. Dysthe for Anrold Wiigs Fabrikker i 1964. Senere ble den produsert av Høvik Lys, og siden 2008 har Northern ført denne unike klassikeren.


Butterfly vegglampe er en enkel og elegant lampe, som fungerer fint alene eller flere på rekke. Med sine organiske og samtidig stramme linjer skaper Butterfly et vakkert og lekent lysspill i rommet, og lampen passer perfekt på soverommet, i stua, i gangen eller lignende. Lampen gir godt og samtidig atmosfærisk, indirekte lys. Det enkle og tidløse designet passer inn hos de fleste.  


Lampen finnes i fem farger: Hvit, sort, mørkegrønn, messing og metallisk sølv. Den messingfargede er laget i messing og den metallisk sølvfargede er i aluminium, de andre fargene er i stål. Den kommer med en ledning på 1,9 meter til stikk. Den hvite versjonen har en hvit ledning, mens de andre fargene kommer med sort ledning. Lampen slås av og på ved hjelp av en en liten snor man trekker i. Butterfly vegglampe trenger en lyspære med E27-sokkel, se den i anbefalt tilbehør. 


Northern er et norsk merke som, siden 2005, har tatt markedet med storm. Deres produkter er gjennomførte og kvalitetsbevisste i moderne nordisk stil. De er særlig kjent for Oslo-lampen, og har mange flere flotte lamper i sitt sortiment, som fås hos Christiania Belysning. 


Spesifikasjoner
Varenr. 7090018213236
Dimbar Nei
Farge Grønn
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Bredde i cm 20
Dybde i cm 10
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 60