NORTHERN

Butterfly vegglampe - mørkegrønn

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Butterfly vegglampe fra Northern er en ikonisk vegglampe som passer perfekt til gjennomfartssoner og stue. Den gir et indirekte stemningslys og har et tidløst design. Butterfly har snortrekkbryter på lampeskjermen og kommer med ledning. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Butterfly vegglampe fra Northern er et norsk designikon fra 60-tallet. Lyskilden er skjult og lyset spres ut til sidene, som gjør at lampen gir et indirekte men godt lys. Den har snortrekkbryter på lampeskjermen og kommer med 1,9 meter lang ledning til stikk. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt til gjennomfartssoner som gang og toalett.
  • Butterfly er også anbefalt til stuen, men da råder vi seg å bruker dimmer, for å få stemningslys. Variantene med tett skjerm i grønn, sort og messing gir et mykere lys enn de øvrige. 


MONTERING 

Butterfly vegglampe kommer med ledning, men det er mulig å montere den fast i veggpunkt også, siden bryter er på lampen. 


TILBEHØR

  • Vi anbefaler en opal lyspære for jevn lysspredning, se den i anbefalt tilbehør.
  • Bruk plug-in dimmer for stikkontakt, hvis du skal ha Butterfly vegglampe i stuen. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen med støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Butterfly er en sofistikert og minimalistisk vegglampe, designet av Sven I. Dysthe for Anrold Wiigs Fabrikker i 1964. Senere ble den produsert av Høvik Lys, og siden 2008 har Northern ført denne unike klassikeren. Den kommer i to varianter; en med tett skjerm og en med perforert skjerm. Begge variantene finnes i flere farger.  Varianten med tett skjerm gir et indirekte lys, mens den med perforert skjerm har en mer synlig lyskilde og skaper et skyggespill. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. De er særlig kjent for prisvinnende Oslo Wood, populært kalt Oslo-lampen. I tillegg har de designikoner fra 50-tallet, som Birdy og Dokka. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen. Hos Christiania Belysning får du et bredt utvalg. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018213236
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 323.
Dimbar Nei
Farge Grønn
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.9
Feste Skruer
Lystype Stemningslys
Bredde i cm 20
Dybde i cm 10
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 60