NYHET
NORTHERN

Blush vegglampe - rosa

Dette er en vegglampe med personlighet. Med sine subtile konturer og rene linjer har denne lampen karisma, samtidig som den sklir inn i omgivelsene. Vegglampen har en fleksibel arm, slik at du kan rette lyset dit du trenger. Den har dimmer, slik at du kan justere lysstyrken selv. Den kommer med integrert LED. Vegglampen er perfekt på soverommet eller ved sofaen eller godstolen i stua.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 590
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Blush vegglampe er en lampe med personlighet. Den sklir sømløst inn i omgivelsene, samtidig som den er veldig tilstede. Subtile konturer og rene linjer gjør at den plasseres godt i den nordiske, moderne stilen. På grunn av at sitt minimalistiske, stilrene uttrykk passer den inn hos de fleste. Den er perfekt ved senga eller sofaen. 


Blush vegglampe er i metall, med en fleksibel lampearm i silikon. Lampearmen kan justeres, slik at du kan vende lyset dit du vil. Vegglampen har dimmer som gjør det mulig å bytte mellom godt leselys og hyggelig stemningslys. Blush vegglampe kommer med integrert LED og kan lyse opptil 550 lumen. Den kommer med ledning på 2 meter i samme farge som lampen.  


Blush vegglampe kommer i tre farger; sort, hvit og rosa. Lampen er en del av en serie med langbordslamper og takpendler. Det er fint å kombinere flere lamper fra samme serie i et rom eller et hjem. Spesifikasjoner
Varenr. 7090018211119
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Rosa
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 9
Lengde i cm 29
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 550
Watt 6
Kelvin 3000